Ένα διαφορετικό Honda Civic

Σύνδεση στην πηγή...

 

Όσοι έχουν οδηγήσει το Honda Civic, έχουν αναγνωρίσει τις αρετές του ιαπωνικού μοντέλου. Το best seller της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας τώρα βρίσκεται στην πιο σημαντική στιγμή της ιστορίας του. Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού που θα ανοίξει τις πύλες το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, θα αποκαλυφθεί η νέα γενιά του.

 

Η δέκατη γενιά θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν ένα διαφορετικό Honda Civic, γιατί φέρνει πολλές αλλαγές και καινοτομίες που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα στο μικρομεσαίο μοντέλο. Είναι φαρδύτερο, μακρύτερο και χαμηλότερο από όλους τους προκατόχους του. Έχει κοντούς προβόλους και ισχυρές γραμμές που προδίδουν τα υψηλά επίπεδα αεροδυναμικής απόδοσης.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Οδηγούμε το Audi A4 1.4lt

Σύνδεση στην πηγή...

 

Ταξιδεύουμε με το Audi Α4 με τον κινητήρα 1.4 lt απόδοσης 150 PS φορτωμένο, για να δούμε αν ο κινητήρας αυτός επαρκεί για τις οικογενειακές ανάγκες.

ΔΟΚΙΜΗ: ΤΑΚΗΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

H παρακαταθήκη του Παύλου Μπακογιάννη: «Μπορούμε να διαφωνούμε, γιατί μπορούμε να συνυπάρχουμε»

Σύνδεση στην πηγή...

 

Ήταν λίγο πριν τις 8 το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου 1989. Τα πυρά από τα δύο 45άρια στόχευσαν τον βουλευτή της ΝΔ Παύλο Μπακογιάννη τραυματίζοντας τον θανάσιμα. Η είδηση προκάλεσε σοκ καθώς ο Παύλος Μπακογιάννης είχε ήδη καταγράψει στον δημόσιο βίο του μία πορεία που τον κατέτασσε στις πιο ήπιες και ενωτικές φωνές της πολιτικής ζωής. Με έντονο αντιδικτατορικό αγώνα , αμέσως μετά την πτώση της Χούντας αφιέρωσε την ζωή του στο να σβήσουν τα πάθη του παρελθόντος και να υπάρξει η λεγόμενη «εθνική συμφιλίωση», αφήνοντας πίσω τις πληγές του Εμφυλίου.Χαρακτηριστική είναι η φράση του «μπορούμε να διαφωνούμε, γιατί μπορούμε να συνυπάρχουμε» που αποτύπωνε την φιλοσοφία ζωής του.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Δημοκρατική Ευθύνη: Εκλογή οργάνων και προβλήματα

Σύνδεση στην πηγή...

 

Τα όργανα της Δημοκρατικής Ευθύνης στον δρόμο προς το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο εξέλεξαν χθες τα μέλη του φορέα. Κατ' αρχάς αναδείχθηκε μια επιτροπή συνεδρίου 60 ατόμων και μια 11μελής εκτελεστική γραμματεία, στην οποία συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, πρόσωπα με σημαντική παρουσία στις τοπικές κοινωνίες από όπου προέρχονται, όπως οι Ι. Μητλιάγκας, Σωτ. Θεοδωρόπουλος, Π. Στάγκος, Λαοκράτης Χαλβατζής, Σπ. Ζαφείρης κ.ά. Επίσης, αναδείχθηκε μια «τρόικα» που θα έχει την πολιτική ευθύνη του κόμματος, την οποία πλέον αποτελούν οι κ. Θ. Παπαλιάγκας, Π. Τσίρης και Γ. Χατζηθεοφάνους.

Ο πρώην υπουργός κ. Αλ. Παπαδόπουλος εξακολουθεί να στηρίζει την προσπάθεια του νέου αυτού φορέα, δίχως, ωστόσο, να έχει κάποια επίσημη θέση. Αλλωστε, τόσο ο ίδιος όσο και στελέχη της Δημοκρατικής Ευθύνης τονίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι δεν πρόκειται για ένα «κόμμα Παπαδόπουλου». Γίνεται, βέβαια, αντιληπτό ότι η εμπειρία και οι από πολλών ετών εκπεφρασμένες απόψεις του κ. Παπαδόπουλου είναι χρήσιμες για ένα τέτοιο εγχείρημα. Ο κ. Παπαδόπουλος έχει ευθύς εξαρχής θέσει μόνο μία προϋπόθεση για τη συμμετοχή του στην προσπάθεια: Να παραμείνει η Δημοκρατική Ευθύνη κόμμα συλλογικό, με στόχο να διεκδικήσει τον χώρο ο οποίος σφυροκοπείται σήμερα στις συμπληγάδες ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. Επειτα από τις χθεσινές αποφάσεις, ο κ. Χ. Θεοχάρης, ο μόνος βουλευτής της Δημοκρατικής Ευθύνης, περιορίζεται στην ευθύνη του κοινοβουλευτικού τομέα του κόμματος.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Σ. Χόκινγκ: Πιθανότατα καταστροφική η επικοινωνία με εξωγήινους

Σύνδεση στην πηγή...

 

Μπορεί σχεδόν σε κάθε έργο επιστημονικής φαντασίας οι εξωγήινοι να διαβεβαιώνουν πως έχουν ειρηνικούς σκοπούς, μόλις έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους του πλανήτη μας, ωστόσο ο Στίβεν Χόκινγκ υποστηρίζει πως θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί για τις πραγματικές προθέσεις ενός προηγμένου εξωγήινου πολιτισμού.

 

Εξάλλου, σύμφωνα με τον διάσημο Βρετανό φυσικό, η ανακάλυψη της Αμερικής από τον Χριστόφορο Κολόμβο αποτελεί ένα ιστορικό προηγούμενο επαφής δύο κοινωνιών που βρίσκονταν σε πολύ διαφορετικά στάδια εξέλιξης, το οποίο «δεν είχε και την καλύτερη έκβαση», όπως αναφέρει.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Ψεύτικα στοιχεία για διαφημίσεις από Facebook

Σύνδεση στην πηγή...

 

Η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης Facebook υπερέβαλλε επί μία διετία απέναντι στους διαφημιζόμενους για τον χρόνο που οι χρήστες παρακολουθούσαν οπτικοακουστικό υλικό, αποδίδοντας το λάθος στον τρόπο καταγραφής των δεδομένων. Τα δεδομένα ήταν «φουσκωμένα». Καταγραφόταν πως η προβολή των βίντεο κάλυπτε όλο το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα ακόμη και αν «έτρεχαν» τρία ή περισσότερα δευτερόλεπτα. Αυτοί οι λανθασμένοι υπολογισμοί υπερέβαλαν για το χρονικό διάστημα της προβολής των βίντεο κατά 60% με 80%, σύμφωνα με τα στοιχεία διαφημιστικής εταιρείας που επικαλείται σχετικό δημοσίευμα της Wall Street Journal. Tα τελευταία χρόνια η Facebook έχει θέσει ως προτεραιότητα την προβολή βίντεο, ιδιαίτερα τη ζωντανή αναμετάδοση γεγονότων με την εφαρμογή Facebook Live. Αυτόν τον Μάρτιο η Facebook προσέφερε εύκολη πρόσβαση στους χρήστες που είχαν κινητό με πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της στάσης της Τερέζα Μέι στο Brexit

Σύνδεση στην πηγή...

 

Ένταση στο εσωτερικό του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος στη Βρετανία έχει προκαλέσει ο ισχυρισμός πρώην συνεργάτη του Ντέιβιντ Κάμερον ότι ο τέως πρωθυπουργός είχε απογοητευτεί και εκνευριστεί από την απροθυμία της διαδόχου του, Τερέζα Μέι, να υποστηρίξει ενεργά την εκστρατεία για παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση πριν το δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Η πιο έξυπνη χρήση του μπαγιάτικου ψωμιού: Δεν πετάμε τίποτα

Σύνδεση στην πηγή...

 

Κατά καιρούς έχουμε μιλήσει για την ανακύκλωση των φαγητών και πώς μπορούμε να τα επαναχρησιμοποιήσουμε σε συνταγές. Με το μπαγιάτικο ψωμί υπάρχει λύση;

Εκτός από τα κλάσικά: να το χρησιμοποιήσεις σε συνταγές κιμά για να πλάσεις μπιφτέκια, κεφτεδάκια, ρολό κιμά κτλ, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στις σαλάτες ή τις σούπες σου χωρίς κανένας να καταλάβει πως πρόκειται για ψωμί ημερών με ένα απλό κόλπο!

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016