Διαφημίσεις στον Facebook Messenger και Stories στο app

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Μεγάλες αλλαγές επιφυλάσσει το Facebook για τους χρήστες του Messenger και της mobile εφαρμογής του δικτύου.

Το Facebook Messenger αναμένεται να αποκτήσει τη δυνατότητα προβολής διαφημίσεων, κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει να εμφανίζεται σε κάποιους χρήστες σε διάφορες χώρες. Το ίδιο το Facebook επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει τον τρόπο προβολής των διαφημίσεων στον Messenger, ενώ σύμφωνα με το Phone Arena, οι διαφημίσεις θα προβάλλονται όταν ένας χρήστης του Messenger επικοινωνεί με μία εταιρεία. Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να βάλουν τη διαφήμισή τους σε έναν χώρο στην αρχική οθόνη του Messenger, κάτω από τις πρόσφατες συνομιλίες.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Στο φως μυστικά στοιχήματα του Σόρος

Σύνδεση στην πηγή...

 

Μυστικά στοιχήματα του Τζορτζ Σόρος στην πτώση μετοχών, όπως εκείνη της ολλανδικής τράπεζας ING, δημοσιοποίησε κατά λάθος η ολλανδική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (AFM) μαζί με ανάλογες κινήσεις διαφόρων διεθνών hedge funds, όπως το Medallion fund της Renaissance Technologies.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Από ποια νόσο κινδυνεύουν όσοι έχουν γάτα

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Ανησυχία θα προκαλέσει στους κύκλους των γατόφιλων μια νέα ιρανική μελέτη που συνδέει το συμπαθές τετράποδο με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Journal of Parasitology, ένα παράσιτο που απαντάται συχνά στα περιττώματα της γάτας προκαλεί μεταβολές στον εγκέφαλο κατά τρόπο που τον καθιστά ευάλωτο στη νευροεκφυλιστική νόσο.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Σημίτης κατά Παπανδρέου: Το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος

Σύνδεση στην πηγή...

 

Ευθύνες στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου για την ένταξη στο πρώτο μνημόνιο επιρρίπτει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

"Το πρώτο μνημόνιο, υπό την εξαιρετικά αυστηρή μορφή που είχε, δεν ήταν μονόδρομος", υποστηρίζει ο κ.Σημίτης σε συνέντευξη του στο Capital.gr, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις κατά της κυβέρνησης Παπανδρέου, την οποία μάλιστα "καρφώνει" ότι πρότεινε τις ιδιωτικοποιήσεις.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Η Χριστίνα Φυτιλή μάς ξεναγεί στην έκθεσή της με τίτλο «Sette»

Σύνδεση στην πηγή...

 

Η έκθεση εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.  Τα έργα που παρουσιάζονται αποτυπώνουν την εμπειρία, τις στιγμές, και τα γεγονότα  – σταθμούς στη ζωή της καλλιτέχνιδος τα οποία διαμόρφωσαν την εικαστική και προσωπική της διαδρομή. Το «7» συμβολίζει τις πόλεις που έζησε και είναι ο αριθμός που ορίζει τον δρόμο και τη μνήμη της, το παρόν και το παρελθόν της. Η Χριστίνα Φυτιλή ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας  7 πόλεις, 7 ξεχωριστούς κόσμους  και δημιουργεί ένα μωσαϊκό εικόνων και συναισθημάτων. Τα έργα της, γεμάτα χρώμα και διαφορετικούς τρόπους επεξεργασίας της ύλης, δημιουργούν με την ανάγλυφη υφή τους μία ρεαλιστική και χειροπιαστή αίσθηση του χώρου και μας συστήνουν (εκ νέου) μέρη γνωστά και οικεία, προφέροντάς μας πρωτότυπα οπτικά και απτικά ερεθίσματα.

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Τρουφάκια με 4 υλικά - Απλά ακαταμάχητα

Μετάβαση στην πηγή.

 

Αν σας αρέσουν τα εύκολα γλυκά, τότε αυτές οι τρούφες θα σας ξετρελάνουν, καθώς είναι εύκολες (βλέπετε έχουν μόνο 4 υλικά) και είναι ΝΟΣΤΙΜΕΣ.

Υλικά:

250γρμ μπισκότα τριμμένα (τύπου μιράντα)

4 κ.τ.σ κακάο

400γρμ ζαχαρούχο γάλα

1/2 κούπα καρύδα τριμμένη

Εκτέλεση:

Τρίψτε σε ένα μπλέντερ τα μπισκότα, βάλτε τα σε ένα μπολ, ρίξτε το κακάο και το γάλα. Ανακατέψτε καλά και αρχίστε να πλάθετε σε μπάλες. τυλίξτε τις μέσα στο τριμμένο ινδοκάρυδο και απολαύστε τις.

Ιδανικές για κέρασμα στο γραφείο, το σχολείο, το σπίτι και ό,τι πρέπει για τις μεταμεσονύκτιες λιγούρες.

Καλή επιτυχία!

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Βίταλι Μάνσκι: Ο Ρώσος κινηματογραφιστής έρχεται στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Σύνδεση στην πηγή...

 

Τον ασυμβίβαστο και μαχητικό δημιουργό Βίταλι Μάνσκι, παρουσιάζει το 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης σε ένα αφιέρωμα που θα συζητηθεί.

Ο ουκρανικής καταγωγής, ρώσος ντοκιμαντερίστας, δε διστάζει να αποκαλύψει τους μηχανισμούς προπαγάνδας της Βόρειας Κορέας ή να αποτυπώσει τις πολιτικές εξελίξεις στη Ρωσία και τον αντίκτυπό τους στην κοινωνία. Ένα θέμα που βρίσκεται μονίμως στην επικαιρότητα, οι σχέσεις Ουκρανίας - Ρωσίας, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ταινίες του, πυροδοτώντας όχι μόνο τον διάλογο, αλλά και αντιδράσεις από τις αρχές.

Ο Μάνσκι – που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και θα μοιραστεί με τους θεατές τα μυστικά της τέχνης του- γεννήθηκε στο Λβιβ της Ουκρανίας το 1963 και βρέθηκε πολύ νωρίς στη Μόσχα για να σπουδάσει κινηματογράφο.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®