Εταιρείες-κολοσσοί εγκαταλείπουν την Google

Σύνδεση στην πηγή...

 

Δεύτερο κύμα "φυγής" εταιρειών-κολοσσών από την Google σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας του εξτρεμιστικού και ακατάλληλου περιεχόμενου που εμφανίζεται μαζί με τις διαφημίσεις στις πλατφόρμες της (ανάμεσα στις οποίες και το Youtube).

Μετά τη L'Oreal, το BBC, την HSBC, την Audi, τη Volkswagen, την Guardian, την Toyοta, τα Mac Donald's, την Domino's και την Tesco, τη σκυτάλη πήραν οι εταιρείες AT & T, Johnson & Johnson και Verizon, οι οποίες προχώρησαν στο "πάγωμα" των διαφημίσεών τους στη Google

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

«Κρυφή» εισφορά σε 1.276.000 συνταξιούχους

Σύνδεση στην πηγή...

 

'Κρυφή' εισφορά 0,20 ευρώ τον μήνα δίνουν από τη σύνταξή τους -χωρίς να το γνωρίζουν ή να το έχουν ζητήσει- 1.276.000 συνταξιούχοι χρηματοδοτώντας τρεις συνταξιουχικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με επιστολή - καταγγελία του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων προς την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ε. Αχτσιόγλου, η σχετική παρακράτηση (που γίνεται αυτόματα από την 1η Ιουλίου του 2016, σε εφαρμογή του άρθρου 102 του ν. 4387/2016) έχει 'κόψει' από τις συντάξεις συνολικά 1.786.438 ευρώ στο 7μηνο δηλαδή ποσό 255.205 ευρώ τον μήνα.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Τα χειρότερα για το κλίμα έρχονται

Σύνδεση στην πηγή...

 

Η ετήσια έκθεση του Οργανισμού για την παγκόσμια κατάσταση του κλίματος αναφέρει ότι πέρυσι η παγκόσμια μέση θερμοκρασία ήταν κατά 1,1 βαθμό Κελσίου πάνω από τα προβιομηχανικά επίπεδα και ελαφρώς υψηλότερη (κατά 0,06 βαθμούς) από το προηγούμενο ρεκόρ του 2015. Η Γη έχει να δει τέτοιες θερμοκρασίες εδώ και περίπου 115.000 χρόνια, ενώ τα επίπεδα του διοξειδίου στην ατμόσφαιρα είναι πιθανώς τα υψηλότερα εδώ και τέσσερα εκατομμύρια χρόνια.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

© MichaelidesPost.Com®