Ευερέθιστο έντερο: Το βότανο που ανακουφίζει

Σύνδεση στην πηγή...

 

Το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου είναι μία λειτουργική διαταραχή του γαστρεντερικού συστήματος που εκδηλώνεται με επίμονα συμπτώματα.

 

Τα συμπτώματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο αλλά συνήθως περιλαμβάνουν:

 

-πόνο στην κοιλιά

 

-αίσθημα πληρότητας και φουσκώματος

 

-αλλαγές ή διαταραχές στις συνήθειες του εντέρου.

 

Εκδηλώνεται με δυσκοιλιότητα (δυσκολία στην κένωση του εντέρου ή λιγότερες από 3 κενώσεις την εβδομάδα) ή διάρροια (συχνές ή πολύ υδαρείς κενώσεις και πιεστική ανάγκη για κένωση) ή και εναλλαγή δυσκοιλιότητας και διάρροιας.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Το ελληνικό Πάσχα του Tom Hanks

Περισσότερα στην πηγή του Άρθρου.

 

Ο Tom Hanks νιώθει και είναι Έλληνας.

 

Ο ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του, Rita Wilson και τον γιο του, πήγανε κανονικά σε ορθόδοξη εκκλησία και κάνανε ανάσταση.

 

Πολλοί θα ήθελαν να είναι και στην θέση του Γιώργου Σατσίδη, ο οποίος βρίσκεται στο Λος Άντζελες και συνάντησε τον διάσημο ηθοποιό στην εκκλησία όπου είχε πάει για να κάνει και εκείνος ανάσταση με την γυναίκα του και τον γιο του.

 

Δείτε την εικόνα που πόσταρε στο instagram ο Γιώργος Σατσίδης, αλλά και αυτή που πόσταρε στο Instagram η Rita Wilson.

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Η ζωή στο Μονακό δίπλα σε τετράτροχους θρύλους

Σύνδεση στην πηγή...

 

Χαλαρώστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα του σπιτιού σας και ταξιδέψτε μέσα από αυτό το video. Το Μονακό δεν αποτελεί τυχαία τον προορισμό χιλιάδων Κροίσων σε όλο τον κόσμο. Είναι η σύγχρονη γη της επαγγελίας για όσους οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι υπέρογκα φουσκωμένοι. Τα supercars είναι μόνο η αφορμή…

 

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Σχέδιο - ανάσα για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια

Σύνδεση στην πηγή...

 

Στα 'κόκκινα' στεγαστικά δάνεια αλλά και σε όσα παρουσιάζουν σημάδια αρρυθμίας στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι τράπεζες στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και αναζητούν λύσεις.

Μέχρι στιγμής τα μη εξυπηρετούμενα στεγαστικά δάνεια αγγίζουν το 48% των 61,2 δισ. ευρώ, δηλαδή 29,4 δισ. ευρώ, όπου αποτελούν και το μεγαλύτερο πρόβλημα των διοικήσεων των συστημικών τραπεζών.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις για μεσαία νοικοκυριά με δανειακές υποχρεώσεις κάτω των 100.000 ευρώ, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αποπληρωμή των δανείων τους.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Το Πάσχα σε όλο τον κόσμο μέσα από 12 φωτογραφίες

Σύνδεση στην πηγή....

 

Είτε είστε ήδη με τη βαλίτσα στο χέρι, είτε πρόκειται να περάσετε Πάσχα στο κλεινόν άστυ, κάντε ένα μικρό φωτογραφικό ταξίδι μαζί μας σε όλο τον κόσμο και δείτε τι συμβαίνει εκεί τις άγιες αυτές ημέρες.

Από την Αθήνα και την  Κέρκυρα  , μέχρι την Ιερουσαλήμ και τη Γουατεμάλα, οι  ημέρες του Πάσχα  γιορτάζονται αναλόγως, είτε με λιτανείες, με αναπαράσταση των Παθών του Χριστού, λειτουργίες και πασχαλινές διακοσμήσεις. Εμείς ανάβουμε ένα κερί, ξεκινάμε από τον ελλαδικό χώρο με την  Αθήνα και την Κέρκυρα  και σιγά-σιγά απομακρυνόμαστε, ψάχνοντας το πνεύμα των ημερών στο εξωτερικό.

 

Συνέχεια στην πηγή….

 

© MichaelidesPost.Com®

 

10 πράγματα που πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου σε ένα ταξίδι

Σύνδεση στην πηγή...

 

Αποφάσισες να πας ένα ταξιδάκι, έτσι για να ξεσκάσεις βρε αδερφέ αλλά βαριέσαι φριχτά να ασχοληθείς με τη βαλίτσα σου και με όλα αυτά τα μικροπράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις. Σε καταλαβαίνουμε, ένα δίκιο το έχεις.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

© MichaelidesPost.Com®

 

TUI: Η Ελλάδα 1η επιλογή Γάλλων - Ολλανδών για διακοπές το Πάσχα

Σύνδεση στην πηγή...

 

Πρώτη επιλογή για τις πασχαλινές διακοπές των Γάλλων και των Ολλανδών αποτελεί η Ελλάδα, όπως δείχνουν τα στοιχεία κρατήσεων που ανακοίνωσε ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ TUI.

Στις προτιμήσεις των Γάλλων έπονται το Μαρόκο και η Ισπανία ενώ των Ολλανδών η Τουρκία.Παρά τις διαφοροποιήσεις στους προορισμούς, οι ευρωπαίοι πελάτες της TUI αυτό το Πάσχα αναζητούν ηλιόλουστες αποδράσεις, με κυρίαρχη τάση την Ισπανία.

 

Συνέχεια στην πηγή...

© MichaelidesPost.Com®