Να γιατί τα χρώματα στα φανάρια είναι κόκκινο, κίτρινο και πράσινο

Σύνδεση στην πηγή...

 

Στις περισσότερες χώρες και ιδίως στην Ευρώπη, οι τρεις λαμπτήρες έχουν κατακόρυφη διάταξη. Στην βάση βρίσκεται το πράσινο, στη μέση το κίτρινο και στη κορυφή το ερυθρό.

 

Συνέχεια στην πηγή..

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ο Barack και η Michelle Obama θα σε κάνουν να πιστέψεις στην αγάπη

Σύνδεση στην πηγή...

 

Η σχέση του Barack και της Michelle Obama είναι η επιτομή του 'relationship goals'. Από την πρώτη στιγμή που τους γνωρίσαμε μέχρι και σήμερα έχουν αποδείξει ότι αν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, αγάπη και κατανόηση σε μια σχέση όλα μπορούν να γίνουν.

 

Συνέχεια στην πηγή....

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Οκτώ σχήματα κατέθεσαν προσφορές για την Avis

Σύνδεση στη πηγή...

 

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Οlympic Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε., περισσότερο γνωστής ως Avis. Την περασμένη Παρασκευή, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από οκτώ επενδυτικά σχήματα. Συγκεκριμένα οι οκτώ από τους 29 ενδιαφερόμενους επενδυτές, που έλαβαν το κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση του 100% της Avis στην Ελλάδα, υπέβαλαν μη δεσμευτική προσφορά. Μεταξύ αυτών, συγκαταλέγεται και η πρώην μητρική εταιρεία της Olympic, η Avis Group, που το 2007 πούλησε τη συγκεκριμένη δραστηριότητα στην Τράπεζα Πειραιώς.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Κρούσματα απάτης με το ΕΣΠΑ

Σύνδεση στην πηγή...

 

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς το τελευταίο διάστημα καταγράφηκαν κρούσματα απάτης από επιτήδειους που αποσπούν χρήματα, υποσχόμενοι την ένταξη σε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του ΕΣΠΑ. Καλεί, μάλιστα, τους ενδιαφερόμενους να αποφεύγουν κάθε συναλλαγή με άτομα που εμφανίζονται ως συνεργαζόμενοι του Υπουργείου και ζητούν προκαταβολικά αμοιβή για υποβολή αιτήσεων σε προγράμματα του ΕΣΠΑ.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Δημιουργικότητα στην Ελλάδα της κρίσης

Άνοιγμα στην πηγή...

 

 

Φίλες και Φίλοι. Οι Έλληνες μπορούμε, χρειάζεται θέληση και εργασία

 

Το Βίντεο στη πηγή.

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Βρέθηκε το μυστικό για να μειώσουμε τη χοληστερίνη

Σύνδεση στην πηγή...

 

Η μεσογειακή διατροφή, που είναι πλούσια σε παρθένο ελαιόλαδο, μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω τα προστατευτικά για την καρδιά οφέλη της 'καλής ' χοληστερίνης, δηλαδή της υψηλής πυκνότητας λιπροπρωτεΐνης (HDL), σύμφωνα με μια νέα ισπανική επιστημονική έρευνα. Η νέα μελέτη δείχνει ότι όσοι επιμένουν...μεσογειακά, διευκολύνουν την 'καλή ' χοληστερίνη να γίνει ακόμη πιο καλή.

 

 

Συνέχεια στην πηγή....

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Επανακυκλοφορεί το θρυλικό Nokia 3310, 17 χρόνια μετά την πρώτη του μεφάνιση

Σύνδεση στην πηγή.

 

Δεκαεπτά χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, το θρυλικό Nokia 3310, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιστρέψει.

Η HMD Oy Global, μια φινλανδική εταιρεία με τα αποκλειστικά δικαιώματα στην αγορά του εμπορικού σήματος της Nokia, ανακοίνωσε πως μία ανανεωμένη έκδοση του κλασικού τηλεφώνου, θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Η αρχική έκδοση αποσύρθηκε το 2005, και μέχρι τότε, σύμφωνα με τη Nokia, είχε πουλήσει 126 εκατομμύρια συσκευές, καθιστώντας το, το best-seller στον κόσμο.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Από την Κρύα Βρύση Πέλλας στη Vogue, η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Μετάβαση στην πηγή.

 

Η 74χρονη Ελένη Χριστάκη δεν ήθελε προφανώς να χαλάσει χατίρι στον εγγονό της, Χριστόφορο Καρβουνίδη. Άλλωστε το μόνο που της ζήτησε ο νέος απόγονος της που φοιτά σε σχολή φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη είναι να ποζάρει για αυτόν.

Τα πορτρέτα της γιαγιάς του Καρβουνίδη, της Ελένης Χριστάκη, αρχικά ήταν κομμάτι μιας εργασίας του στη σχολή. Όταν ο Καρβουνίδης έστειλε τις φωτογραφίες του στη στήλη PhotoVogue της ηλεκτρονικής έκδοσης του εμβληματικού περιοδικού μόδας και αισθητικής, η γυμνή από υπερβολές αλήθεια τους αποθεώθηκαν και το σύνθημα "η ομορφιά δεν έχει ηλικία" τις συνοδεύουν στη viral δημοφιλία τους.

 

 

© MichaelidesPost.Com®