10+1 κλασικά τραγούδια που μυρίζουν ελληνικό καλοκαίρι

Ανάγνωση όλου του άρθρου στην πηγή...

 

Θάλασσα, ήλιος, αγέρι, κρουαζιέρες, νησιά και παγωτά. Όλα υπάρχουν στην ελληνική μουσική σκηνή αφού το καλοκαίρι δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο και ακόμα περισσότερο τους καλλιτέχνες, που βλέπουν με διαφορετικό μάτι τις ζεστές ημέρες του Αυγούστου, άλλοι χαρούμενα κι άλλοι πιο μελαγχολικά...

 Είτε βρίσκεστε λοιπόν, ακόμα στο κλεινόν άστυ, είτε στο χωριό, είτε σε κάποια κατάφυτη παραλία με γαλάζια νερά, αφήστε τις παρακάτω νότες να σας «ταξιδέψουν» ακόμα πιο βαθιά, στο ελληνικό καλοκαίρι που τόσο αγαπάμε…

 

Συνέχεια εδώ….

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Αλλάζουν όλα στα Τέλη Κυκλοφορίας εισαγώμενων μεταχειρισμένων IX!

Διαβάζουμε όλο το άρθρο στην πηγή.

 

Σύμφωνα με σχετικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ θα διπλασιαστούν!

Σύμφωνα με σχετικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα ΙΧ θα διπλασιαστούν!

 

Συνέχεια εδώ…

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Πως θα κάνετε αίτηση για προσλήψεις στα αεροδρόμια

Διαβάζουμε όλο το άρθρο στην πηγή...

 

Ευκαιρίες καριέρας σε Έλληνες υποψηφίους που επιθυμούν να εργαστούν στον αεροπορικό κλάδο προσφέρει η Fraport που θα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση, ανάπτυξη, επέκταση, συντήρηση και εκμετάλλευση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, από τον προσεχή Νοέμβριο μέχρι και το 2055.

 

Συνέχεια εδώ…

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

3 χρήσεις του αποσμητικού σου που δεν είχες φανταστεί

Διαβάζουμε όλο το άρθρο στην πηγή...

 

Αν έχεις ένα αγαπημένο αποσμητικό σίγουρα υπάρχει λόγος που βρίσκεται... στην καρδιά σου, αφού θα σε έχει σώσει πολλές φορές από άβολες στιγμές και θα έχει προλάβει τον ιδρώτα

και την κακοσμία. Φαντάσου, λοιπόν, πόσο θα ενθουσιαστείς όταν μάθεις πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και με 3 άλλους τρόπους, οι οποίοι θα διευκολύνουν πολύ την καθημερινότητα και τη ρουτίνα ομορφιάς σου.

Το ίδιο ισχύει και με το ταλκ: Μάθε τα 9 hot μυστικά ομορφιάς ΜΟΝΟ με ταλκ!

 

Συνέχεια  ...

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Ξεκίνησε η αποπληρωμή των προμηθευτών του υπ. Υγείας

Όλο το άρθρο στην πηγή...

 

Άρχισε η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του υπουργείου Υγείας προς τους προμηθευτές των νοσοκομείων, μετά την εκταμίευση της πρώτης δόσης των κονδυλίων που προβλέπει η συμφωνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης, όπως ανέφερε σήμερα το υπουργείο Υγείας.

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Ποιο είναι το σωστό ντύσιμο ανάλογα με τον σωματότυπό σας

Όλο το άρθρο στην πηγή... εδώ

 

1. Αχλάδι

 

 

Η κατηγορία στην οποία ανήκουμε οι περισσότερες Ελληνίδες, γι' αυτό και δικαιωματικά μπαίνει πρώτη! Στον σωματότυπο αυτό, το μπούστο δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο, η μέση και οι ώμοι είναι στενοί και η περιφέρεια και οι γλουτοί ανοιχτοί.

 

Το σωστό ντύσιμο

Στόχος: να τονίσετε τη μέση και τα χέρια και να προσθέσετε όγκο στο πάνω μέρος του σώματος.

 

Μπλούζες- τοπ

 

Για τις μπλούζες, προτιμήστε τα «χαρούμενα» χρώματα και τα έντονα σχέδια. Το ιδανικό μήκος τους είναι ακριβώς πάνω ή ακριβώς κάτω από το πιο «ανοιχτό» μέρος των γοφών και των γλουτών σας για να το «κόβει» και να μην το τονίζει.

 

Το στράπλες, η λαιμόκοψη V και το «χαμόγελο» θα δώσουν συμμετρία στο ντύσιμό σας και θα κάνουν το βλέμμα να «ξεφύγει» από το κάτω μέρος.

 

Συνέχεια στο σύνδεσμο προς την πηγή, πιο πάνω…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Οι ταινίες της εβδομάδας (14/7/2016)

Διαβάζω στο άρθρο της πηγής.

 

  «Η εποχή των παγετώνων: Σε τροχιά σύγκρουσης» 

 

   «Θα σε περιμένω, πάντα»

 

   «Παιχνίδι χωρίς κανόνες»

 

   «Μαμά, γύρισα!»

 

   «Ο φόβος»  (1954)

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

«Γκαζώνει» η Lexus στην Ευρώπη

Διαβάζω το άρθρο στην πηγή...

 

 

Με σταθερό ρυθμό η Lexus αυξάνει το μερίδιό της στην αγορά των premium κατασκευαστών. Με «μπροστάρη» το νέο RX που οδηγήσαμε στη Λισαβόνα (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ) η ιαπωνική μάρκα παρουσιάζει άνοδο πωλήσεων κατά 16% το πρώτο εξάμηνο του 2016, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του περασμένου έτους.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Ο κώδικας της Ελληνικής Σημαίας αποτελείται από ορισμένους αυστηρούς κανόνες οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται κατά γράμμα ως ένδειξη τιμής προς την Σημαία.Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ:

Ο κώδικας της Ελληνικής Σημαίας αποτελείται από ορισμένους αυστηρούς κανόνες οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται κατά γράμμα ως ένδειξη τιμής προς την Σημαία. Ένδειξη τιμής προς την Σημαία αντικατοπτρίζει ένδειξη τιμής προς το Έθνος και τιμή προς τους ίδιους τους εαυτούς μας.

 

1. Η Ελληνική Σημαία εκπροσωπεί το Έθνος μας, την Πατρίδα μας και την κρατική μας οντότητα. Σε περίπτωση πολέμου η σημαία πρέπει να φυλάσσεται και προστατεύεται ακόμα και με την ζωή μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι το γεγονός ότι όταν οι Γερμανοί κατέλαβαν την Αθήνα στις 27 Απριλίου 1941, ο Σημαιοφόρος πάνω στον Παρθενώνα, ο 17χρονος Κώστας Κουκκίδης φορώντας την στολή της Ελληνικής νεολαίας της εποχής, παρά να την παραδόσει στους Γερμανούς, την υπέστειλε, και αφού την τύλιξε πάνω του, έπεσε μαζί με αυτήν από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως, στο κενό.

 

2. Σε περίπτωση που μια σημαία φθαρεί, τότε καίγεται, αλλά ΠΟΤΕ δεν πετιέται στα σκουπίδια. Στα σκουπίδια μπορούν να πεταχθούν μόνο οι στάχτες.

 

3. Η Σημαία χρησιμοποιείται μόνον σε έπαρση επί ιστού. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε άλλη χρήση της. (π.χ. κρέμμασμα κουρτίνας, διακοσμητικό, ένδυμα, κλπ)

 

4. Κατά την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στεκόμαστε όλοι προσοχή. Ο Σημαιοφόρος αίρει γοργά. Κατά την διάρκεια της Έπαρσης της Σημαίας ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος.

 

5. Εάν υπάρχουν πολλές σημαίες τότε η Ελληνική πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο ύψος, ή ψηλότερα από τις υπόλοιπες.

 

6. Κατά την υποστολή της Σημαίας στεκόμαστε προσοχή. Ο Σημαιοφόρος υποστέλλει αργά.

 

7. Κατά την ημέρα πένθους η Σημαία κυμματίζει μεσίστια και αφού ο σημαιοφόρος τελειώσει την έπαρση, τότε προχωρεί σε υποστολή μέχρι το μέσο του ιστού.

 

8. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η Ελληνική Σημαία να αγγίζει το έδαφος για οιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση που η σημαία είναι πολύ μεγάλη, η έπαρση πρέπει να γίνεται από τον σημαιοφόρο και με την βοήθεια του παραστάτη. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και κατά την υποστολή της Σημαίας.

... «Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα, ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από τον κόσμο! Tι ιδέτε, εκόλλησεν η ρόδα του βαθιά στη λάσπη, κι α, ιδέτε, χώθηκε τ' αξόνι του βαθιά μες στο αίμα!  Ομπρός παιδιά, και δε βολεί μονάχος του ν' ανέβει ο ήλιος, σπρώχτε με γόνα και με στήθος, να τον βγάλουμε απ' τη λάσπη, σπρώχτε με στήθος και με γόνα, να τον βγάλουμε απ' το γαίμα.  Δέστε, ακουμπάμε απάνω του ομοαίματοι αδερφοί του! Ομπρός, αδέρφια και μας έζωσε με τη φωτιά του ομπρός, ομπρός κ' η φλόγα του μας τύλιξε, αδερφοί μου!»  («Πνευματικό Εμβατήριο», Άγγελος Σικελιανός)

... «Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα, ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από τον κόσμο! Tι ιδέτε, εκόλλησεν η ρόδα του βαθιά στη λάσπη, κι α, ιδέτε, χώθηκε τ' αξόνι του βαθιά μες στο αίμα! Ομπρός παιδιά, και δε βολεί μονάχος του ν' ανέβει ο ήλιος, σπρώχτε με γόνα και με στήθος, να τον βγάλουμε απ' τη λάσπη, σπρώχτε με στήθος και με γόνα, να τον βγάλουμε απ' το γαίμα. Δέστε, ακουμπάμε απάνω του ομοαίματοι αδερφοί του! Ομπρός, αδέρφια και μας έζωσε με τη φωτιά του ομπρός, ομπρός κ' η φλόγα του μας τύλιξε, αδερφοί μου!» («Πνευματικό Εμβατήριο», Άγγελος Σικελιανός)

Ας κάνουμε και λίγη εργασία και εάν είναι κάποιοι να φύγουν ... να φύγουν για να έλθουν οι καλύτεροι.Όποιος θέλει να ζήσει ... ας το κάνει αξιοπρεπώς.
Ας ζήσει εργαζόμενος. Με μισθό ή χωρίς μισθό ...
να βρει τον τρόπο να ζήσει εργαζόμενος.

Εάν κολλάμε στο ποιος φταίει περισσότερο,
πότε και γιατί ... τότε θα κολλήσουμε στην κρίση.

Βρείτε φίλους πραγματικούς και δημιουργήστε καταστάσεις.
Μοιρολογώντας και καθυβρίζοντας δεν γίνεται τίποτα. Νομίζω μάγκες μου.
Ας κάνουμε και λίγη εργασία και εάν είναι κάποιοι να φύγουν ...
να φύγουν για να έλθουν οι καλύτεροι. Οι αγωνιστές.

Φωτογραφία του Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης.Συνεργασία του Λαού, πέραν και πάνω από ιδεολογικές διαφορές

ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Επί τέλους. Να βάλουμε στόχους.
Επί τέλους. Να βάλουμε στρατηγική.
Επί τέλους. Να βάλουμε εργασία.

Για να πετύχουμε σαν Έθνος και σαν Έλληνες,
πρέπει να βάλουμε την συνεργασία του Λαού,
πέραν και πάνω από ιδεολογικές διαφορές
ώστε να γίνουμε και πάλι μια Αξιόλογη Χώρα.

Αφού πετύχουμε, μετά,
θα βγάλουμε και πάλι τα 'μάτια' μας.

Φωτογραφία του χρήστη Andreas Lambrou.
Andreas LambrouΕπί τέλους, τι προτιμούμε; Εθνικό κόστος; ή Πολιτικό κόστος;
Απλό, πολύ απλό.

Ας αποφασίσουμε για το κόστος των αποφάσεων μας.

Εθνικό κόστος; ή Πολιτικό κόστος;


Για το κομματικό κόστος, δεν αξίζει καμιά εξήγηση, διότι είναι απαράδεκτη κάθε ερώτηση για κομματικό κόστος.


Δημοσιεύτηκε