Βαριέστε το γυμναστήριο; Κάνετε ένα ζεστό μπάνιο!

Το άρθρο στην πηγή...

 

Εάν είστε κουρασμένοι, δεν έχετε χρόνο ή απλά βαριέστε να πάτε στο γυμναστήριο, νιώθετε όμως τύψεις επειδή δεν κάνετε κάτι καλό για την υγεία σας, τότε δοκιμάστε την εναλλακτική λύση που προτείνουν ειδικοί. Γεμίστε τη μπανιέρα σας με ζεστό νερό και χαλαρώστε.

 

Σύμφωνα με νέα έρευνα η χαλάρωση για μία ώρα μέσα σε μια μπανιέρα με ζεστό νερό έχει τα ίδια θετικά αποτελέσματα για την υγεία μας όσο μισή ώρα περπάτημα.

 

Συνεχίζεται στην πηγή…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ανακαλύφθηκαν νέοι αστεροειδείς - απειλή για τη Γη!

Το άρθρο στην πηγή...

 

Τσέχοι αστρονόμοι προειδοποιούν ότι ανακάλυψαν μια άγνωστη έως ώρα ομάδα δυνητικά επικίνδυνων αστεροειδών που θα μπορούσαν να πέσουν στη Γη. Οι εν λόγω αστεροειδείς «κρύβονται» μέσα στο ρεύμα των διαττόντων αστέρων Ταυριδών και μπορούν να φθάσουν σε μέγεθος τις δεκάδες ή και εκατοντάδες μέτρα.

 

Οι ερευνητές του Αστρονομικού Ινστιτούτου της Τσεχικής Ακαδημίας Επιστημών, μαζί με Αυστριακούς και Σλοβάκους συναδέλφους τους, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό αστρονομίας και αστροφυσικής "Astronomy & Astrophysics", ανέλυσαν παρατηρήσεις για τις Ταυρίδες που έγιναν στην Ευρώπη στη διάρκεια του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου 2015.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Αυτές οι χώρες κάνουν τις καλύτερες προσφορές στα αεροπορικά

Το άρθρο στην πηγή...

 

Έπειτα από ανάλυση περισσοτέρων του  1 εκατομμυρίου πτήσεων  , η kiwi.com κατάφερε να καταλήξει σε μια μέση τιμή στις πτήσεις μικρών και μεγάλων αποστάσεων σε κάθε χώρα, από εταιρίες low cost και πλήρους εξυπηρέτησης. Η ανάλυση έγινε σε  80 χώρες  για πτήσεις τόσο του εσωτερικού (από την πρωτεύουσα προς πέντε μεγάλες πόλεις), όσο και του εξωτερικού (από όλα τα διεθνή αεροδρόμια της χώρας σε διάφορους προορισμούς) στις ίδιες ημερομηνίες και τα αποτελέσματα είναι πολύ ενδιαφέροντα.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Audi R8 Prior Design: Αεροδυναμικοί λόγοι

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η Prior Design σήκωσε μανίκια (το συνηθίζει άλλωστε), έβαλε στους κόλπους της το κορυφαίο σπορ αυτοκίνητο της εποχής, το Audi R8 και έπειτα μας μεταφέρει τι έκανε και τι δεν έκανε στο υπεραυτοκίνητο με τους τέσσερις κύκλους στο κορμί του. Ούτως ή άλλως το R8 αποτελεί από μόνο του μια υπερπαραγωγή, οπότε…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο βελτιωτικός οίκος κατασκεύασε και τοποθέτησε ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο για το γνωστό μας όνειρο, το R8.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από τη Honda

Το άρθρο στην πηγή...

 

Ένας σταθμός δημόσιας φόρτισης για plug-in οχήματα άνοιξε από τη Honda στις R&D εγκαταστάσεις της στο Offenbach της Γερμανίας. Ο σταθμός χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία 940V, που επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση μέχρι τεσσάρων οχημάτων με διαφορετικούς τύπους φίσας.

 

Ο δημόσιος σταθμός φόρτισης λειτουργεί με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, μεταξύ των οποίων ένα φωτοβολταϊκό σκέπαστρο. Με τάση 940V προσφέρει έως και 150kW σε τέσσερις φίσες. Θα λειτουργήσει από τη Honda R&D Europe και είναι τεχνολογικά προηγμένος ώστε να χρησιμοποιείται από μελλοντικές γενιές ηλεκτρικών οχημάτων. Ενώ ο σταθμός μπορεί να χρησιμοποιείται από σημερινά μοντέλα plug-in αυτοκινήτων, vans, ποδηλάτων ή σκούτερ, η μέγιστη τάση έχει επιλεχθεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μελλοντικών οχημάτων που δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

'Γερνάει' επικίνδυνα ο στόλος των οχημάτων στην Ελλάδα

Το άρθρο στην πηγή...

 

Έχουμε συμπληρώσει έναν χρόνο από τότε που λειτούργησε για τελευταία φορά η επιδοτούμενη απόσυρση παλαιών ΙΧ, για αγορά καινούργιων (Μάιος 2016). Τα αποτελέσματα από τότε που άρχισε να εφαρμόζεται γενικά η απόσυρση και κατά συνέπεια ανακύκλωση των ΙΧ στη χώρα μας, βάσει Κοινοτικής Νομοθεσίας, είναι εντυπωσιακά με πολλές παραμέτρους και κοινωνικά μηνύματα.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Τζιν με τόνικ: Τα μυστικά που δε σου είπε κανένας

Το άρθρο στην πηγή...

 

Είναι το τέλειο ποτό για τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού και μιας κι ο καιρός αρχίζει σιγά - σιγά να ζεσταίνει είπαμε να σε βάλουμε λίγο σε mood θερινό.

 

Κι όμως, όσο εύκολη κι αν φαίνεται η παρασκευή του ποτού, στην πραγματικότητα, το τζιν με τόνικ έχει τα μυστικά του! Μάθε τα tips για ν΄ αναδειχθούν όλα τα αρώματα και η γεύση του.

 

Μυστικό no1

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πλησιάζει η θεραπεία των τροφικών αλλεργιών;

Το άρθρο στην πηγή...

 

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι ήταν σε θέση να «απενεργοποιήσουν» την  αλλεργική αντίδραση  σε δοκιμές που έκαναν σε ποντίκια, χρησιμοποιώντας  γονιδιακή θεραπεία  για να απευαισθητοποιήσουν το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος, και πιστεύουν ότι η μέθοδος θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του  άσθματος.

 

Βεβαίως, διευκρινίζουν ότι είμαστε ακόμη μακριά από άμεσα αποτελέσματα, καθώς προβλέπουν ότι οι δοκιμές σε ανθρώπους δε θα μπορούσαν να ξεκινήσουν πριν από την επόμενη πενταετία.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Συναγερμός και στην Ελλάδα για επικίνδυνους τζιχαντιστές

Το άρθρο στην πηγή...

 

Ολόκληρο επιχειρησιακό πλάνο έχουν στήσει οι ελληνικές αρχές σε ανοικτή γραμμή με τη Europol και τις ξένες μυστικές υπηρεσίες προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη Ευρωπαίων ή μη πολιτών που έχουν περάσει τη λεπτή κόκκινη γραμμή του ISIS. Σήματα με τα ονόματα και τις φωτογραφίες πιθανών μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, «δεύτερη γραμμή ελέγχου» στα αεροδρόμια με ειδικές συνεντεύξεις ανίχνευσης τζιχαντιστών, ακόμη και έκδοση ειδικού εγχειριδίου αναγνώρισης τζιχαντιστών περιλαμβάνει το σχέδιο.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ακόμη ένα όφελος του θηλασμού: Πόσο μειώνει τον πόνο της καισαρικής

Το άρθρο στην πηγή...

 

Οι γυναίκες που γεννούν με καισαρική τομή έχουν ένα πρόσθετο λόγο να θηλάζουν τα μωρά τους, καθώς ο θηλασμός τις βοηθά να διαχειρίζονται καλύτερα τον πόνο.

 

Περίπου το 20% των γυναικών που γεννούν με καισαρική, υποφέρουν από χρόνιο πόνο (που διαρκεί δηλαδή πάνω από τρεις μήνες).

 

Ισπανική μελέτη που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο Euroanaesthesia στη Γενεύη της Ελβετίας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θηλασμός μετά από καισαρική τομή μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του πόνου.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πλύσιμο χεριών με ζεστό ή κρύο νερό;

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η μικρής έκτασης μελέτη έγινε σε 20 άτομα που χρησιμοποίησαν νερό στους 15°C για να πλύνουν τα χέρια του και νερό στους 38°C. Το αποτέλεσμα, όσον αφορά την  απομάκρυνση των μικροβίων  , ήταν το ίδιο: τα χέρια ήταν το ίδιο καθαρά, ασχέτως αν χρησιμοποιήθηκε ζεστό ή κρύο νερό για να τα πλύνουν οι εθελοντές.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Μήπως αποκαλύπτετε πάρα πολλές πληροφορίες στα social media;

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η κοινή χρήση πληροφοριών ή φωτογραφιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram, έχει γίνει δεύτερη φύση για πολλούς. Ωστόσο, έρευνα της Kaspersky Lab δείχνει πόσα προσωπικά δεδομένα μοιράζονται οι άνθρωποι δημόσια. Η έρευνα δείχνει ότι οι περισσότεροι (93%) μοιράζονται τις πληροφορίες τους ψηφιακά, με το 70% αυτών να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών τους και το 45% να μοιράζεται ιδιωτικά και ευαίσθητα βίντεο και φωτογραφίες άλλων. Αυτές οι συνήθειες είναι χειρότερες μεταξύ των νεότερων ηλικιακά χρηστών, οι οποίοι καθιστούν προσβάσιμα σε ξένους έναν μεγάλο αριθμό προσωπικών τους πληροφοριών.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®