Τα πιο έξυπνα παιδιά πιθανότερα ζουν περισσότερο

 

Το άρθρο στην πηγή...

 

Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος. Και αυτό μπορεί κάλλιστα να ισχύει για τους «σπασίκλες» που γίνονταν στόχος πειραγμάτων στο σχολείο τους, λόγω της εξυπνάδας και της επιμέλειάς τους.

 

Τα παιδιά με υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (IQ) είναι πιθανότερο να ζήσουν περισσότερα χρόνια, καθώς έχουν μικρότερη πιθανότητα να πεθάνουν από καρδιοπάθεια, εγκεφαλικό, καρκίνο λόγω καπνίσματος, πνευμονοπάθειες και άνοια, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

 

Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα μελέτη που κατέγραψε τις αιτίες του θανάτου στη διάρκεια της ζωής και των δύο φύλων, βρήκε ότι η εξυπνάδα παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο της ζωής ενός ανθρώπου (π.χ. αν θα καπνίζει ή όχι), πράγμα που επηρεάζει στη συνέχεια την πιθανότητα εκδήλωσης νόσων και πρόωρου θανάτου.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Εύκολη τούρτα παγωτό με 5 υλικά

Το άρθρο στην πηγή...

 

Μια συνταγή αφιερωμένη σε όλες εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να φτιάχνουν γλυκά... αλλά με εύκολο και γρήγορο τρόπο που δεν τις παιδεύει.

 

Αντί να μπλέκετε σε χρονοβόρες διαδικασίες και αντί να τρέχετε να αγοράσετε του κόσμου τα υλικά για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας ή ακόμη και τους φίλους των παιδιών σας, αναζητήστε συνταγές, εύκολες που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

4 αλήθειες και 2 μύθοι για τον καύσωνα

Το άρθρο στην πηγή...

 

Ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε επίπεδα καύσωνα και τις επόμενες μέρες και σίγουρα δεν θα είναι η μοναδική φορά που θα... ιδρώσουμε μέσα στο καλοκαίρι. Διαβάστε τις αλήθειες και τους μύθους σχετικά με την αντιμετώπιση του καύσωνα ώστε να μην σας καταβάλουν οι υψηλές θερμοκρασίες.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Κάλεσμα Μητσοτάκη προς επενδυτές – Τα 5 βήματα του σχεδίου της ΝΔ

Το άρθρο στην πηγή...

 

Κάλεσμα στον κόσμο της αγοράς να ετοιμάζεται για επενδύσεις στην Ελλάδα απεύθυνε ο Πρόεδρος της Νέας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Συνέδριο του Economist. υπογραμμίζοντας:

 

«Προεξοφλώντας την πολιτική αλλαγή που αργά η γρήγορα θα έρθει, καλώ τον κόσμο της αγοράς από τώρα: Ετοιμαστείτε να επενδύσετε στην Ελλάδα. Φέρτε κεφάλαια, δουλειές, τεχνογνωσία στη χώρα μας. Και εγώ θα εγγυηθώ ένα πλαίσιο σταθερότητας, χαμηλότερης φορολογίας, ανόθευτου ανταγωνισμού, λιγότερης γραφειοκρατίας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε όσα χρειάζεται για να πάρει η οικονομία μας μπροστά. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πετύχουμε.

 

Το έχουμε ξανακάνει ως Έθνος, μπορούμε και τώρα. Με σχέδιο, σκληρή δουλειά και με όπλο την πίστη των πολιτών θα κάνουμε ξανά την Ελλάδα φάρο ανάπτυξης στην περιοχή μας».

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Next Step Quintet: «Η καλή μουσική έχει πάντα τον τρόπο να κερδίζει τον ακροατή»

Το άρθρο στην πηγή...

 

Λίγο πριν τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Αθηνών, μιλήσαμε με το γκρουπ που πρωτοστατεί στην εγχώρια σύγχρονη τζαζ σκηνή.

 Οι  Next Step Quintet  είναι ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της σύγχρονης τζαζ στην Ελλάδα. Mε δύο εξαιρετικούς δίσκους στο ενεργητικό τους (το ομώνυμο ντεμπούτο τους το 2012 και το «2» το 2015 -και τα δύο από την Puzzlemusik), αξιόλογες συνεργασίες με τους μάστερς του είδους, μια  διεθνή διάκριση  στον διαγωνισμό «Made in NY Jazz Competition» και συμμετοχές σε δεκάδες μουσικά events και φεστιβάλ ανά τηχώρα αλλά και εκτός, οι Next Step Quintet χαράζουν το παρόν και το μέλλον της εγχώριας τζαζ με μεγάλη επιτυχία.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ελεγχοι σε τρίτες χώρες για ελληνικά τουριστικά έσοδα...

Το άρθρο στην πηγή...

 

Πώς είναι δυνατόν οι επισκέπτες στη χώρα να αυξάνονται κατά 15% τα τρία τελευταία χρόνια και τα τουριστικά έσοδα να μειώνονται το 2016 έναντι του 2015, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει και πρόβλημα αποπληρωμής των δανείων του κλάδου; Στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης που μίλησαν στην «Κ» για το θέμα, καθώς και δύο στελέχη διαφορετικών τραπεζών, ανέφεραν ότι η πώληση των δανείων αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις επιχειρήσεων δείχνει ότι όντως υπάρχει ζήτημα. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα τουριστικά έσοδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το υπουργείο Τουρισμού διασταύρωσαν επιχειρήματα, καθώς το 2016 ήταν κατά 919 εκατ. λιγότερα από ό,τι το 2015. Oι δηλωμένες εισπράξεις κατρακύλησαν κατά 7,9%, πέφτοντας στα 11,78 δισ. ευρώ. Η πτώση στα έσοδα αποδίδεται στο γεγονός ότι ο μέσος τουρίστας περιόρισε τόσο τις δαπάνες όσο και τη διάρκεια παραμονής στη χώρα μας.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®