Πατέντα της Apple για μετατροπή του iPhone σε υπολογιστή Macbook

Σύνδεση στην πηγή...

 

Για την ακρίβεια, η ευρεσιτεχνία της Apple επιτρέπει σε όλες τις φορητές συσκευές της, iPhone και iPad, να μετατραπούν σε Macbooks.

H πατέντα της Apple μιλά για τη δημιουργία ενός ειδικού lapdock, ενός κελύφους που μοιάζει με Macbook, με πληκτρολόγιο, μπαταρία και αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο να μπορεί στη θέση του touchpad να δεχτεί είτε ένα iPhone, είτε ένα iPad και να μετατρέψει τη φορητή συσκευή της Apple σε ένα πλήρες φορητό υπολογιστή. Όλα δείχνουν ότι οι κατασκευαστές ενδιαφέρονται να προσφέρουν τέτοια λειτουργικότητα στους κατόχους high end smartphones και tablets, όπως έχει ανακοινώσει ότι θα κάνει η Samsung, ενώ η Microsoft έχει παρουσιάσει αντίστοιχες Windows 10 προτάσεις.

 

Συνέχεια στην πηγή….

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Τέλεια café με τραπεζάκια έξω στο κέντρο

Σύνδεση στην πηγή...

 

Η άνοιξη μας έφτασε –καιρός ήταν– κι εμείς την υποδεχόμαστε με καφεδάκι σε τραπεζάκια έξω, σε πεζόδρομους και πλατείες, δίπλα σε ανθισμένα παρτέρια και κάτω από φουντωτές νεραντζιές. Ιδού οκτώ από τα αγαπημένα μας αθηναϊκά café για τέλειους freddo στη λιακάδα.

 

Συνέχεια στην πηγή...

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών

Σύνδεση στην πηγή...

 

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 10.00 το πρωί ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για την απασχόληση και κατάρτιση του ΟΑΕΔ, που αφορά 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Τι να κάνεις την 25η Μαρτίου στην Αθήνα

Σύνδεση στην πηγή...

 

Δεν μας έκανε τη χάρη φέτος η θεά τύχη του ημερολογίου, και η αργία της 25ης Μαρτίου έπεσε Σάββατο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα την απολαύσουμε όπως της πρέπει. Ήτοι παραδοσιακά και γευστικά. Μένουμε Αθήνα, απολαμβάνουμε ελληνικές γεύσεις και ξεναγήσεις στου Μακρυγιάννη, καθώς και ένα ρεσιτάλ… κλαρίνου στο Μετς. Φύγαμε;

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ξεκινάει σήμερα το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

Σύνδεση στην πηγή....

 

Το  Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου  γιορτάζει τα 18α γενέθλιά του, δίνοντας την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να ανακαλύψει τον γαλλικό και γαλλόφωνου κινηματογράφο, καθώς και τους κύριους δημιουργούς του, με πλήθος προσκεκλημένων. Η  φετινή διοργάνωση  θα πραγματοποιηθεί από τις  23 μέχρι τις 29 Μαρτίου  , στις αίθουσες του Δαναoύ, Άστορ και του Αμφιθεάτρου Γαλλικού Ινστιτούτου στην Αθήνα, καθώς και στην αίθουσα «Παύλος Ζάννας» του Ολύμπιον στην Θεσσαλονίκη.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®