Ενδιαφέρουσες φήμες για το Samsung Galaxy Note 8

Το άρθρο στην πηγή...

 

To Samsung Galaxy Note 8 φημολογείται ότι θα έχει μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

 

Σύμφωνα με τις σχετικές διαδικτυακές φήμες που προέρχονται κυρίως από το Twitter, το Samsung Galaxy Note 8 θα έχει Infinity Display, ακολουθώντας το παράδειγμα του Samsung Galaxy S8, με το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης να καταλαμβάνεται από την οθόνη, στοιχείο που θα έχει ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα σε ένα phablet. Οι άκρες της οθόνης σχεδόν θα εξαφανιστούν, προσφέροντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χώρο για την πληροφορία στην οθόνη.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ανανέωση για τους iMac και το MacOS από την Apple

Το άρθρο στην πηγή...

 

H Apple παρουσίασε στο πλαίσιο του WWDC 2017 τους νέους iMac, μαζί με όλες τις αλλαγές που φέρνει το MacOS High Sierra.

 

Αναφορικά με τους νέους iMac έχουμε οθόνες κατά 43% πιο φωτεινές σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ υποστηρίζουν πλέον 1 δισεκατομμύριο χρώματα. Οι επεξεργαστές είναι Intel Kaby Lake 7ης γενιάς, για ακόμα καλύτερες επιδόσεις, ενώ η μνήμη RAM μπορεί πλέον να φτάσει έως και τα 32 GB στον iMac των 21.5 ιντσών και τα 64 GB στον iMac των 27 ιντσών.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Αυτόματο μηχάνημα αγοράς... likes και ακολούθων!

Περισσότερα στην πηγή του άρθρου.

 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και οι τρόποι άμεσης πρόσβασης σ' αυτά επεκτείνονται διαρκώς στην Ρωσία. Στη στάση του μετρό της Μόσχας "Αχότνι ριάντ", έκανε την εμφάνιση του ένα αυτόματο μηχάνημα, από το οποίο οι χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram και το Vkontakte, μπορούν να αγοράσουν έναντι κάποιου χρηματικού ποσού Likes και ακόλουθους ή φίλους.

 

Στα εμπορικά κέντρα της Μόσχας, όπως επισημαίνει το Ria Novosti (ΑΠΕ-ΜΠΕ) υπήρχαν και παλαιότερα παρόμοια αυτόματα μηχανήματα στα οποία μπορούσε κάποιος να εκτυπώσει μόνο φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς όμως να μπορεί να αγοράσει Likes και ακολούθους ή φίλους.

 

Στο συγκεκριμένο μηχάνημα οι 100 συνδρομητές -bots στοιχίζουν 100 ρούβλια (περίπου 1,5 ευρώ) ενώ τα 100 Like 50 ρούβλια (0,75 λεπτά). Ωστόσο οι χρήστες που διαπίστωσαν την ύπαρξη του συγκεκριμένου μηχανήματος δεν διευκρινίζουν αν όντως λειτουργεί, η πρόκειται για ένα διαφημιστικό τέχνασμα που έχει στόχο να προκαλέσει την προσοχή.

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ο χρήστης Ioannis έχει πραγματοποιήσει κοινή χρήση περιεχομένου με εσάς από το MSN

Το άρθρο στην πηγή...

 

Προβάδισμα στο Συντηρητικό Κόμμα της Theresa May με 314 έδρες δίνουν τα exit polls των βρετανικών βουλευτικών εκλογών, έναντι του Εργατικού Κόμματος του Jeremy Corbyn που ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 266 έδρες. Με βάση τα exit polls το κόμμα της Theresa May δεν δείχνει να εξασφαλίζει πλειοψηφία.

 

Την τρίτη θέση, σύμφωνα με τα exit polls, καταλαμβάνει το Σκωτικό Εθνικό Κόμμα με 34 έδρες, ενώ ακολουθούν οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες με 14 έδρες.

 

Οι κάλπες στα περισσότερα από 40.000 εκλογικά τμήματα έκλεισαν στις 00.00 ώρα Ελλάδος. Από τις γενικές εκλογές θα εκλεγούν 650 βουλευτές, ενώ στους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι 46,9 εκατομμύρια ψηφοφόροι, έναντι 46,4 εκατομμυρίων ψηφοφόρων το 2015.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®