Βελτιώνεται ο καιρός: Αραιές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας

Περισσότερα στην πηγή...

 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει σήμεα ο οκαιρός στα νοτιοανατολικά, ενώ στα υπόλοιπα, θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

 

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη τη χώρα

 

Περισσότερα εδώ…

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ταινιόραμα 2017 στο Άστυ: Όλη η ιστορία του σινεμά μέσα σε εφτά εβδομάδες

Περισσότερα άρθρα στην πηγή.

 

Πόσο καλό σινεμά χωράει σε εφτά εβδομάδες; Το  θρυλικό Ταινιόραμα  της οικογένειας Στεργιάκη έχει την απάντηση: Όλο! Μέσα από  49 ημερήσια αφιερώματα  και  147ταινίες  , το Άστυ θα μας «μάθει» και φέτος τι θα πει καλό σινεμά.

  

Αντρέι Ταρκόφσκι, Άλφρεντ Χίτσκοκ, Ντέιβιντ Λιντς, Tόμας Βίντερμπεργκ, Αλεχάντρο ΓκονζάλεζΙνιαρίτου, ΑσγκάρΦαραντί, Τζιμ Τζάρμους  και δεκάδες άλλοι μεγάλοι δημιουργοί από κάθε γωνιά της γης θα φιλοξενήσουν τις ταινίες τους στο κινηματογραφικό πανί του Άστυ, παρέχοντας και φέτος «εντατικά μαθήματα κινηματογράφου»στην καρδιά της Αθήνας.

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ο ύπνος μας κάνει πιο… αγαπητούς!

Σύνδεση με την πηγή....

 

 

Η ερευνήτρια του Ινστιτούτου Καρολίνσκα της Στοκχόλμης Τίνα Σούντελιν πριν από μερικά χρόνια είχε διαπιστώσει στο πλαίσιο παλαιότερης έρευνας ότι τα άτομα που κοιμούνται λίγες ώρες μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αϋπνίας (31 ώρες) αποτυπώνονται στη μνήμη μας ως λιγότερο ελκυστικά, λιγότερο υγιή και φυσικά κουρασμένα. Βρετανοί επιστήμονες θέλησαν σε νέα έρευνα να μάθουν πως η έλλειψη ύπνου επηρεάζει την εξωτερική μας εικόνα.

 

Το πείραμα και τα αποτελέσματα του

 

Συνεχίζεται…….εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Το Google Home σύντομα θα δίνει και απαντήσεις μέσω… τηλεόρασης

Σύνδεση με τη πηγή...

 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Google I/O ανακοινώθηκε ότι το Google Home, το «έξυπνο ηχείο» της εταιρείας σύντομα θα έχει την ικανότητα απόκρισης στα αιτήματα του χρήστη μέσω της τηλεόρασης.

Το νέο χαρακτηριστικό του Google Home αποκαλείται «Visual Responses» και μέσω αυτού ο χρήστης θα μπορεί να θέτει ερωτήματα π.χ. οδηγίες για την εύρεση μίας διεύθυνσης ή ενημέρωση για το ημερήσιο πρόγραμμα και ακολούθως η συσκευή θα είναι σε θέση να «στέλνει» τις απαντήσεις στην μεγάλη οθόνη μίας τηλεόρασης.

 

Παρά το γεγονός ότι το εν λόγω χαρακτηριστικό ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του Google I/O εντούτοις η Google δεν έδωσε κάποια εκτίμηση για το πότε η συγκεκριμένη αναβάθμιση έρθει στις συσκευές των χρηστών. Για την ακρίβεια, η Google ξεκαθάρισε ότι ίσως χρειαστεί αρκετός χρόνος ακόμη πριν η συγκεκριμένη λειτουργία καταστεί διαθέσιμη.

 

Συνέχεια εδώ… …

 

© MichaelidesPost.Com®