Γιατί τα μωρά πρέπει να τρώνε αυγά και φιστίκια

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Τα μωρά που ήδη από τον τέταρτο μήνα της ζωής τους τρέφονται με αυγά και φιστίκια, αντιμετωπίζουν μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων απέναντι σε αυτές τις τροφές αργότερα, σύμφωνα, με μια νέα βρετανική επιστημονική μελέτη, την μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα.

Οι ερευνητές του Τμήματος Ιατρικής του Imperial College του Λονδίνου, με επικεφαλής τον δρα Ρόμπερτ Μπόιλ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό JAMA (Journal of American Medical Association), μελέτησαν στοιχεία (μετα-ανάλυση) από 146 έρευνες πάνω στις αλλεργιογόνες τροφές. Οι μελέτες αφορούσαν συνολικά πάνω από 200.000 παιδιά.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Δοκιμάζουμε το FIAT Tipo 1.6 Multijet II 120 PS

Σύνδεση στην πηγή...

 

Πρέπει να γυρίσουμε 28 χρόνια νωρίτερα για να θυμηθούμε την προέλευση του Tipo. Ηταν ένα πεντάπορτο, οικογενειακό χάτσμπακ που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο.

KEIMENO: ΝΙΚΟΛΑΣ Σ. ΖΑΛΜΑΣ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ, ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΣ

Τουναντίον μάλιστα! Ψηφίστηκε, το 1989, αυτοκίνητο της χρονιάς, είχε μια καλή εμπορική πορεία, ενώ στην αρχή της δεκαετίας του '90 εκτόπισε σε πωλήσεις το Golf στην αγορά της Βραζιλίας, θέση που το γερμανικό αυτοκίνητο κατείχε είκοσι συναπτά χρόνια. Εμεινε στην παραγωγή μέχρι το καλοκαίρι του 1995.

Είκοσι και ένα χρόνια αργότερα οδηγούμε το Tipo του 21ου αιώνα, το οποίο μοιάζει περισσότερο με το Tempra και λιγότερο με τον συνονόματο πρόγονό του. Σε αναμονή του πεντάπορτου συναντιόμαστε πρώτα με την τετράπορτη έκδοση. Με την μπερλίνα που είναι εφοδιασμένη με τον πιο σύγχρονο υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα της Fiat 1,6 λίτρου, απόδοσης 120 ίππων.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Ξεκίνα τη μέρα με απολαυστικό καφέ: 13 ιδέες για άρωμα & γεύση

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που θέλεις όταν ξυπνάς το πρωί; Αν η απάντηση είναι καφές, τότε αυτό το άρθρο μάλλον σε ενδιαφέρει. Συγκεντρώσαμε εκπληκτικές ιδέες για ν΄απογειώσεις το πρωινό (ή και απογευματινό) σου καφεδάκι. Διάλεξε όποια προτιμάς.

 Οι κλάσικές ιδέες

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016