3 σαλάτες που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος

Το άρθρο στην πηγή...

 

 

Πολύχρωμες, θρεπτικές, δροσερές, νόστιμες, οι σαλάτες είναι ένας ιδανικός τρόπος να χάσουμε βάρος, αφού μπορούν να μας κρατήσουν χορτάτους για αρκετές ώρες, χωρίς να μας επιβαρύνουν με πολλές θερμίδες. Δοκιμάστε αυτές τις τρεις ελαφριές και χορταστικές σαλάτες, ώστε να συνδυάσετε αδυνάτισμα με γεύση.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Τα δικαιώματα όσων ταξιδεύουν με πλοίο

Το άρθρο στην πηγή...

 

 

Τα βασικά δικαιώματα όσων ταξιδεύουν με πλοίο υπενθυμίζει η ΕΚΠΟΙΖΩ.

  Ακύρωση/Τροποποίηση του εισιτηρίου από τον επιβάτη 

 

  Ακύρωση Εισιτηρίου  

 

Εάν θέλετε να ακυρώσετε το εισιτήριο σας, πριν κάνετε το ταξίδι σας, τότε δικαιούστε την επιστροφή κάποιου ποσού από την αρχική τιμή, ανάλογα με τον χρόνο ακύρωσης.

 

Στους καταναλωτές επιστρέφεται όλο το ποσό του εισιτηρίου (τόσο οι κρατήσεις, όσο και ο ΦΠΑ). Εάν δεν ταξιδέψετε λόγω δική σας ευθύνης, χάνετε το εισιτήριο.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Και γλυκό και υγιεινό; Δοκιμάστε αυτά τα μπισκότα!

Το άρθρο στην πηγή...

 

Τα συγκεκριμένα μπισκότα με βασικό υλικό τη βρώμη, με ελαιόλαδο και χωρίς ζάχαρη είναι πολύ πιο θρεπτικά και υγιεινά σε σχέση με τα έτοιμα. Προσφέρουν αρκετά θρεπτικά συστατικά, όπως διαιτητικές ίνες και βιταμίνες Β, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Παράλληλα είναι χαμηλά σε κορεσμένα λιπαρά, εφόσον δεν περιέχουν ζωικά λίπη, όπως το βούτυρο.

Μερίδες: Περίπου 20-25 τεμάχια

 

Συνεχίζεται εδώ, με υλικά και εκτέλεση…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Νυχτερινό πάρτι στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Το άρθρο στην πηγή...

 

Με αφορμή τις εκθέσεις «Θεϊκοί διάλογοι: Cy Twombly & Ελληνική Αρχαιότητα» και «Βραβείο ΔΕΣΤΕ. Μια επετειακή έκθεση, 1999-2015»που φιλοξενεί αυτή την περίοδο, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνει Cycladic Late Night Party, την Πέμπτη, 8 Ιουνίου.Από τις 21:00 ως τις 24:00, οι επισκέπτες θα μπορούν να  περιηγηθούν και στις δύο εκθέσεις με μειωμένο εισιτήριο  , σε μια ξεχωριστή βραδιά με ποτό και μουσική από τις  Prudence Tapes  .

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Το Φεστιβάλ ΛΕΑ επανέρχεται σε Αθήνα και Λευκάδα

Το άρθρο στην πηγή...

 

Κατά την ένατη συνεχή χρονιά διοργάνωσής του το Φεστιβάλ ΛΕΑ εξακολουθεί να αποτελεί το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για τη διάδοση στην Ελλάδα της γραμματείας της Λατινικής Αμερικής, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, μια πολιτιστική συνάντηση γύρω από τη λογοτεχνία αλλά και μια ιδανική ευκαιρία για την  εξάπλωση της συνήθειας της ανάγνωσης  .

 

Από τις 7 ως τις 19 Ιουνίου στην  Αθήνα  και από τις 16 ως τις 19 Ιουνίου στη  Λευκάδα  , το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει, μεταξύ άλλων, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, αφηγήσεις παραμυθιών, εργαστήρια λογοτεχνικής μετάφρασης αλλά και λογοτεχνικά, θεατρικά, μουσικά και γαστρονομικά εργαστήρια, μουσικές και ποιητικές βραδιές, αφιερώματα σε συγγραφείς, παρουσιάσεις βιβλίων, ομιλίες, συνεντεύξεις και στρογγυλές τράπεζες με τους προσκεκλημένους συγγραφείς και με προσωπικότητες του ελληνικού πολιτιστικού βίου.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

7 εύκολοι τρόποι να απαλλαγείτε από τις σκασμένες φτέρνες

Το άρθρο στην πηγή...

 

Οι ζέστες αρχίζουν και σφίγγουν και έχουμε «ξεθάψει» από τη ντουλάπα μας τις σαγιονάρες, τις πλατφόρμες, τα ψηλοτάκουνα πέδιλα και τις εσπαντρίγιες. Αρχίζουμε, λοιπόν, να τα φοράμε και την επόμενη κιόλας μέρα παρατηρούμε ότι οι φτέρνες μας είναι σκασμένες και ξηρές. Επειδή, εκτός του ότι οπτικά δεν μας αρέσει να φαίνονται τα πόδια μας απεριποίητα, το πρόβλημα αυτό μπορεί να είναι και επίπονο, βρήκαμε κάποιους ανέξοδους τρόπους να το αντιμετωπίσουμε…

Γρήγορα και εύκολα tips

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε την αντικαρκινική δράση των τροφών

Το άρθρο στην πηγή...

 

 

Ορισμένες τροφές έχουν αποδεδειγμένα ισχυρή αντικαρκινική δράση, χάρη στα μοναδικά συστατικά που μας παρέχουν. Στο πλαίσιο μιας υγιεινής διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής γενικότερα, οι τροφές αυτές μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά.

 

Δεν αρκεί όμως απλώς να βάλουμε τις υγιεινές τροφές στη ζωή μας, αφού κάτι τέτοιο δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι αξιοποιούμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό τη θρεπτική τους αξία.

 

Ένας παράγοντας που πρέπει να λαμβάνουμε οπωσδήποτε υπόψη όταν μιλάμε για αντικαρκινικές τροφές και αντικαρκινικά συστατικά είναι η λεγόμενη βιοδιαθεσιμότητα. Ο όρος αυτός υποδεικνύει την ποσότητα ενός συστατικού που απορροφά και χρησιμοποιεί ο οργανισμός μας.

 

Η βιοδιαθεσιμότητα των περισσότερων αντικαρκινικών συστατικών που λαμβάνουμε από τις τροφές είναι αρκετά χαμηλή, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να την ενισχύσουμε!

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Handelsblatt: To Παρίσι προτείνει σύνδεση του ελληνικού χρέους με την ανάπτυξη

Το άρθρο στην πηγή...

 

Το Παρίσι πρότεινε οι ελαφρύνσεις του ελληνικού χρέους να συνδεθούν με την ανάπτυξη της οικονομίας αναφέρει Handelsblatt, επικαλούμενη πηγές, τις οποίες δεν κατονομάζει.

'Αν η Αθήνα τα πηγαίνει καλά οικονομικά, το χρέος θα αποπληρώνεται κανονικά. Αν όχι, τότε θα επιμηκύνονται οι προθεσμίες αποπληρωμής' γράφει η γερμανική οικονομική εφημερίδα, για να προσθέσει πως 'η γερμανική κυβέρνηση βλέπει με σκεπτικισμό και αυτή την πρόταση'.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Οι προκλήσεις της Jeep

Το άρθρο στην πηγή...

 

H Jeep έχει ετοιμάσει νέες εκδόσεις δημοφιλών μοντέλων της ειδικών προδιαγραφών για τους φίλους του off road. Η αμερικάνικη μάρκα που δημιούργησε το σύστημα τετρακίνησης προκαλεί τους οδηγούς με τα μοναδικά της μοντέλα.

 

Wrangler Rubicon Recon: Το πιο ικανό όχημα παραγωγής στον κόσμο αποκτά ακόμα μεγαλύτερες ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου με καλύτερη προστασία στα διαφορικά από τα heavy duty χυτά καλύμματα αλλά και ισχυρότερο μπροστινό άξονα. Η έκδοση Wrangler Rubicon Recon χαρακτηρίζεται επίσης από τους 18 ιντσών τροχούς σε μαύρο σατινέ χρώμα, το dual top σύστημα που προσφέρει διπλή χρηστικότητα soft και hard top και πολλές λεπτομέρειες σε σκούρο γκρι και μαύρο σατινέ χρώμα στους προβολείς, την τάπα καυσίμου κ.α. Το εσωτερικό της ειδικής έκδοσης συνδυάζει το μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες και προσδίδει μία πολύ δυναμική αίσθηση.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Γιατί πίνουμε περισσότερο κρασί σε σχέση με παλιότερα;

Περισσότερα άρθρα στην πηγή.

 

Σύμφωνα με έρευνες, στη σημερινή εποχή πίνουμε περισσότερο κρασί σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές και αυτό, οφείλεται σε έναν απροσδόκητο λόγο- το μέγεθος των ποτηριών!

 

Η Theresa Marteau, διευθύντρια του ερευνητικού κέντρου συμπεριφοράς και υγείας στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, συνέκρινε τα ποτήρια κρασιού που χρησιμοποιούνταν από τον 18ο αιώνα μέχρι σήμερα, και κατέληξε στο ότι έχουν αισθητή διαφορά στη χωρητικότητα- από 65 ml σε 450 ml.

 

Μιλώντας στο Hay Festival of Literature and Arts στην Ουαλία, η Marteau υποστήριξε ότι η μεγαλύτερη μετάβαση στο μέγεθος των ποτηριών συνέβη στα '90s και ότι το συμπέρασμα της έρευνάς είναι η αναλογία μεταξύ του μεγέθους του ποτηριού και της κατανάλωσης κρασιού.

 

Μάλιστα, η ίδια υποστήριξε ότι το ίδιο μπορεί να ισχύει και με την κατανάλωση φαγητού- το γεγονός ότι πλέον χρησιμοποιούνται περισσότερα και μεγαλύτερα πιάτα μπορεί να συνέβαλε σε κάποιο βαθμό στα υψηλά ποσοστά παχυσαρκίας στη Βρετανία.

 

"Αν τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε στο τραπέζι μειώνονταν σε μέγεθος, η πρόσληψη τροφής θα μπορούσε να μειωθεί κατά 16% στους ενήλικες ανά ημέρα", είπε.

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Οι συγκρούσεις σωματιδίων στο CERN μετατρέπονται σε μουσική για πιάνο!

Το άρθρο στην πηγή...

 

Τα δεδομένα από τις συγκρούσεις των σωματιδίων στον μεγάλο επιταχυντή του CERN θα μετατραπούν σε μουσική για πιάνο με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 

Έτσι, αφενός οι επιστήμονες θα μπορούν να «ακούσουν» τη «γλώσσα» των σωματιδίων και ίσως να έχουν κάποια νέα έμπνευση για τα μυστήρια της φύσης, αφετέρου ο καθένας θα μπορεί να ακούσει ένα μουσικό έργο εμπνευσμένο από την επιστήμη.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Πίνεις αρκετό νερό; 8 ενδείξεις που λένε ότι όχι!

Το άρθρο στην πηγή...

 

Μην αγνοείς τις ανάγκες του σώματός σου. Όταν κάτι δεν πάει καλά, ο οργανισμός έχει τον τρόπο του να σου το δείχνει. Απλώς πολύ συχνά παρερμηνεύονται τα σημάδια του.

 

Περισσότερο από το 70% του σώματός μας αποτελείται από νερό γι' αυτό και είναι απολύτως απαραίτητη η πρόσληψή του τόσο από τις τροφές και τα ροφήματα, όσο και στην καθαυτή μορφή του. Ιδανικά και από τα δύο. Το ίδιο το σώμα στέλνει δύο ξεκάθαρα μηνύματα για το τι του συμβαίνει: Έχει επάρκεια νερού; Το ξεφορτώνεται μέσω της ούρησης. Χρειάζεται περισσότερο νερό; Ενεργοποιείται το αίσθημα της δίψας. Συχνά όμως όταν ο οργανισμός έχει ήπια αφυδάτωση στέλνει κάποια όχι και τόσο ξεκάθαρα μηνύματα ότι χρειάζεται επειγόντως ενυδάτωση.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Εμπειρία… concierge-style από τη Bentley

Το άρθρο στην πηγή...

 

Η Bentley ανακοίνωσε μια μοναδική υπηρεσία πολυτελείας που συνδέεται με την κινητικότητα, σχεδιασμένη να παρέχει στους πελάτες της άμεση λύση της μετακίνησής τους, όπου κι αν βρίσκονται.

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

 

Ως το επόμενο βήμα στη στρατηγική της εταιρείας, η πολυτελής μάρκας προσφέρει στους ιδιοκτήτες οχημάτων της τη δυνατότητα να αποφύγουν την ταλαιπωρία και την γραφειοκρατία των παραδοσιακών υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Ρομπότ - ιερέας στη Γερμανία

Σύνδεση στην πηγή...

 

BlessU-2είναι το όνομα ενός ρομπότ-ιερέα που αποκαλύφθηκε στη Γερμανία για τα 500 χρόνια από τη Θρησκευτική Μεταρρύθμιση του Μαρτίνου Λούθηρου. Το ρομπότ, που δίνει ευλογίες σε πέντε γλώσσες και βγάζει φως από τα χέρια του, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο μιας έκθεσης για τους πέντε αιώνες από την έναρξη της Μεταρρύθμισης, που άρχισε το 1517 στην Ευρώπη όταν ο Λούθηρος θυροκόλλησε τις 95 θέσεις του στην είσοδο της μητρόπολης της Βιτεμβέργης στη Γερμανία, αμφισβητώντας την απόλυτη εξουσία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®