Ένας οδηγός για μια καλύτερη ζωή
Ιανουάριος 2017 | 

50 + 1 δράσεις για μια Καλύτερη ζωή

Επειδή τελικά όλα γυρίζουν σε εμάς μήπως να κάνουμε στροφή προς μια θετική κατεύθυνση και να κάνουμε μια αποφασιστική επανεκκίνηση; Θέσε κι εσύ μικρούς πλην αναζωογονητικούς προσωπικούς στόχους για το 2017 μέσα από τον οδηγό «50 + 1 δράσεις για μια Καλύτερη Ζωή».

Κατέβασε τον οδηγό δωρεάν!

Κάθε εποχή και κάθε μήνα μια ομάδα από επιλεγμένες δράσεις θα σε εφοδιάζουν με «πράσινες» ιδέες. Μάθε, δράσε, φέρε σε πέρας τις δράσεις και έλα να δώσουμε αέρα φρεσκάδας στη ζωή μας. Καλή χρονιά, καλή αρχή, καλές δράσεις!


© Γιώργος Στεφάνου

2016: Μια χρονιά δράσης

Το 2016 ζήσαμε μια ακόμη χρονιά με μεγάλες περιβαλλοντικές προκλήσεις, αλλά και με πολλή δράση και επιτυχίες που κερδίσαμε μαζί. Διάβασε τις σημαντικότερες στιγμές της περασμένης χρονιάς και τι μας δίνει αισιοδοξία για το νέο έτος.


© Έλα Κρετ / WWF Ελλάς

Ένας τετράποδος ντετέκτιβ στα χιόνια

Όσο υπάρχει ακόμα χιόνι, ποιος χρειάζεται τόπι; Ο Κίκο, ο ανιχνευτής δηλητηριασμένων δολωμάτων στον Έβρο, απολαμβάνει τα παιχνίδια στο χιόνι. Πώς όμως συνδέεται η όρεξη του για παιχνίδι με την καταπολέμηση του φαινομένου των δηλητηριασμένων δολωμάτων; Διάβασε στο blog μας την απάντηση και απόλαυσε το χιονισμένο τοπίο.

Ακολούθησέ μας
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

Powered by Moosend


Δριμύ κατηγορώ της ΝΔ για «άλωση» του κράτους από την κυβέρνηση

Σύνδεση στην πηγή...

 

Σε σφυροκόπημα της κυβέρνησης και προσωπικά της αρμόδιας υπουργού Όλγας Γεροβασίλη προχώρησαν βουλευτές της ΝΔ, με αφορμή επίκαιρη επερώτηση για τη διόγκωση του Δημοσίου μέσω προσλήψεων «φίλων» και «ημετέρων», εξαπολύοντας πυρά περί επιχείρησης «άλωσης» του κράτους, αναξιοκρατία και αδιαφάνεια.

«Είστε αδιάβαστοι», ήταν η απάντηση της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που αποπειράθηκε να αποκρούσει μία-μία τις κατηγορίες.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

 

© MichaelidesPost.Com®