Στην έκθεση της Φρανκφούρτης το νέο Renault Megane RS


H Renault παρουσιάζει την πρώτη επίσημη teaser εικόνα της νέας γενιάς του Μegane RS και ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι το ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η γαλλική φίρμα «γιόρτασε» το 1 εκατομμύριο likes στη σελίδα της στο facebook και έκανε δώρο στους λάτρεις της την πρώτη επίσημη teaser εικόνα του νέου Megane RS. Aν και μπορούμε να διακρίνουμε ελάχιστα πράγματα από τη συγκεκριμένη φωτογραφία χαμηλής ανάλυσης, η οποία δείχνει σκεπασμένο το hot γαλλικό μικρομεσαίο, φαίνεται ότι η τελική μορφή παραγωγής θα περιλαμβάνει τα ίδια LED φωτιστικά σώματα με τις απλές εκδόσεις, αλλά και ένα πιο μυώδη προφυλακτήρα.



© MichaelidesPost.Com®

Λαζάνια φούρνου: Λίγες θερμίδες, μεγάλη απόλαυση!


Λαζάνια φούρνου: Μια συνταγή νόστιμη, χαμηλή σε θερμίδες, εύκολη και αρεστή σε μικρούς και μεγάλους!
Αυτή η συνταγή δεν έχει κιμά, όπως συνήθως, και αποτελεί μία 'ελαφρια' εναλλακτική , μόνο με τυρί, σάλτσα και μυρωδικά! Αν επιλέξετε και τυρί χαμηλών λιπαρών, η συνταγή σας θα είναι ακόμη πιο light!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:



© MichaelidesPost.Com®

5 συμβουλές για να έχετε το «τέλειο» Wi-Fi στο σπίτι


Το Wi-Fi είναι φοβερό, όταν λειτουργεί, γιατί όταν αυτό δε συμβαίνει, η απογοήτευση είναι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα και αυτό σημαίνει αργή ροή του βίντεο buffering, ή διακοπές του ήχου και αργές λήψεις.
Επειδή όμως αυτό δεν είναι λύση, η devolo μας προσφέρει τα καλύτερα tips για τη βελτίωση του Wi-Fi σας.



© MichaelidesPost.Com®

Δυσλιπιδαιμία: Μύθοι & αλήθειες


Σιωπηλός εχθρός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η δυσλιπιδαιμία, μια από τις σύγχρονες επιδημίες που κοστίζει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων κάθε χρόνο σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες του κόσμου. Για την πάθηση, η οποία «ύπουλα» φράζει τις αρτηρίες και θέτει τον ασθενή σε υψηλό κίνδυνο καρδιακής προσβολής, διεξάγεται μεγάλος αριθμός μελετών, προκειμένου να καταστεί εφικτή η πρόληψη και αντιμετώπισή της, με απώτερο στόχο τον επαρκέστερο έλεγχό της.

Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά που πρέπει να τρως κάθε μέρα


Τα σκουρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά αποτελούν ολόκληρα εργοστάσια διατροφικής αξίας γεμάτα με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτοθρεπτικά συστατικά.Είναι πλούσια σε χλωροφύλλη, η οποία προκαλεί αλκαλικοποίηση του αίματος και φυτικές ίνες, οι οποίες κρατούν το παχύ έντερο υγιές. Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ συστήνει την κατανάλωση μισής κούπας τέτοιων λαχανικών κάθε ημέρα για την πρόληψη διατροφικών ανεπαρκειών και σοβαρών ασθενειών.Υπάρχουν πολλές ποικιλίες εδώδιμων πράσινων λαχανικών και θα πρέπει να έχεις στο νου ότι είναι πιο θρεπτικά όταν τα καταναλώνεις ωμά ή μαγειρευμένα ελαφρώς στον ατμό.

Εξαφάνισε τα μυρμήγκια από το σπίτι με φυσικό τρόπο


Διανύουμε μία περίοδο που στο σπίτι δεν είσαι μόνη. Δε μιλάω για τις επισκέψεις από το χωριό, ούτε για τον αδερφό σου που χώρισε και θέλει αγκαλιά συμπαράστασης. Ποια είμαι εγώ να ανακατευτώ στα οικογενειακά σας. Μυρμήγκια alert. Υπάρχουν τρόποι να τα απομακρύνεις ευγενικά χωρίς να χαλάσετε τις καρδιές σας.

Συμπαθέστατα έντομα αλλά και κοινωνικά οπότε δεν μετακινούνται μόνα τους. Η δημιουργία αποικίας είναι ο δικός τους στόχος και ο δικός σου να τους χαλάσεις τα σχέδια.

Οι υποχρεώσεις μιας νονάς το Πάσχα



Το Πάσχα όλο και πλησιάζει και οι απανταχού νονές και νονοί προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα βαφτιστήρια τους. Κάποιοι γνωρίζουν ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους και κάποιοι άλλοι όχι, ειδικά όσοι έγιναν πρόσφατα νονοί και νονές ίσως να μην γνωρίζουν τα έθιμα και τις παραδόσεις.

Ωστόσο, οι παρακάτω συμβουλές, δεν απευθύνονται μόνο στις νονές και τους νονούς, αλλά και τους γονείς που πολλές φορές ζητούν ακραία και υπερβολικά πράγματα για το παιδί τους, «χρεώνοντας» τα θέλω τους στις υποχρεώσεις της κουμπαριάς!