Πώς δρα θετικά η φλεγμονή: Η έρευνα που έφερε τα πάνω κάτω

Σύνδεση στην πηγή....

 

Φέτος όλος ο ιατρικός κόσμος ασχολείται με τις φλεγμονές. Μέχρι τώρα, όμως, εστιάζαμε αποκλειστικά στις φθορές που προκαλεί. Όπως αποδεικνύεται, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ.

 

Ερευνητές έχουν πρόσφατα ανακαλύψει πως η φλεγμονή μπορεί στην πραγματικότητα να μας κάνει πιο υγιείς.Διαθέτει ισχυρή θεραπευτική επίδραση και αποτελεί ένα ζωτικής σημασίας "συστατικό" του ανοσοποιητικού συστήματος. Τη χρειάζεσαι για τη δημιουργία μυϊκού ιστού, τη θεραπεία από τραυματισμούς, ακόμα και για να σου δώσει δύναμη σε μια δύσκολη μέρα σχολιάζει η Joanne Donoghue, PhD, φυσιολόγος άσκησης στο Institute of Technology College of Osteopathic Medicine στη Νέα Υόρκη.

 

Συνέχεια στην πηγή….

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Αλλαγές στο newsfeed του Facebook

Σύνδεση στην πηγή....

 

Ο αλγόριθμος του Facebook προχωράει σε νέε αλλαγές, αφού η ομάδα που είναι υπεύθυνη για την μεγαλύτερη social πλατφόρμα ανακοίνωσε πως πλέον τα πιο ενδιαφέροντα θέματα θα εμφανίζονται πιο συχνά στο timeline των χρηστών.

 

Όσοι έχουν λογαριασμό θα μπορούν να βρίσκουν ένα θέμα της επικαιρότητας που τους ενδιαφέρει και να εντοπίζουν πιο άμεσα όλη τη σχετική πληροφορία.

 

Συνέχεια στην πηγή, εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®