Πώς να μπείτε ξανά σε (διατροφική) ισορροπία

Σύνδεση στην πηγή....

 

Το ψυγείο έχει ακόμη αρνί που περίσσεψε, ενώ στο ψωμί κάνει παρέα και λίγο πασχαλινό τσουρέκι λίγο παραπέρα, μέχρι να καταλήξει στο πιάτο σας. Το Πάσχα δεν έχει καλά-καλά περάσει, αλλά το  φούσκωμα  που επήλθε εύλογα μετά τη λιτότητα της Μεγάλης Εβδομάδας και την κραιπάλη του Μεγάλου Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα έχει αρχίσει να σας ενοχλεί και η ενέργειά σας σας εγκαταλείπει. Μπορείτε, όμως, γρήγορα να  επανέλθετε στα φυσιολογικά  , με μερικές διατροφικές συμβουλές που θα σας αποτοξινώσουν, θα σας ξεφουσκώσουν και θα διώξουν το ψυχολογικό και πραγματικό βάρος που αισθάνεστε. Σημειώνετε;

  

Καταναλώνετε κανονικά τα γεύματά σας  Μην μπείτε στην παγίδα να «κόβετε» γεύματα για να χάσετε κιλά και να σας φύγει το φούσκωμα. Βάλτε τον οργανισμό σας πάλι σε φυσιολογικό ρυθμό, όπου θα τρώει  τακτικά, κάθε 3 ώρες  , όλα τα γεύματα της ημέρας και 2 σνακ ενδιάμεσα. Αν θέλετε να χάσετε βάρος, φροντίστε να μειώσετε ποσότητα από τα βασικά γεύματα, να μειώσετε τα πολλά κορεσμένα λιπαρά, τα τηγανητά, το ψωμί, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα γλυκά και να επικεντρωθείτε σε όσπρια, λαχανικά, ψάρι και πιο αραιά κρέας χωρίς λίπος. Έτσι θα επιτύχετε καλύτερο έλεγχο των σακχάρων στο αίμα και θα έχετε έναν καλά ρυθμισμένο οργανισμό που μπορεί να χάσει πιο εύκολα λίπος.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

Τι είναι η κυτταρίτιδα και πώς θα την νικήσεις

Σύνδεση στην πηγή για περισσότερα...


Η κυτταρίτιδα είναι μια ραγδαία εξελισσόμενη κατάσταση μιας φλεγμονής του δέρματος, συγκεκριμένα του υποδόριου ιστού. Κάτω από την επιδερμίδα βρίσκονται τα κύτταρα του λίπους τα οποία –ειδικά στις γυναίκες– είναι διατεταγμένα σε κάθετες στήλες. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν μικρές συγκεντρώσεις συνδετικού ιστού γεμάτες λιποκύτταρα και μεσοκυττάριο υγρό.

 

Περισσότερα στην πηγή…

Λαφαζάνης: Να εγκαταλείψει η Ελλάδα τα σύνδρομα φοβίας έναντι της Τουρκίας

Σύνδεση στην πηγή...



Για οριακό και αμφισβητούμενο αποτέλεσμα κάνει λόγο ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, για το τουρκικό δημοψήφισμα. 'Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, αναδεικνύεται μια κατακερματισμένη και με αβέβαιο μέλλον Τουρκία, ως αναδυόμενη δεσποτεία του Ερντογάν.

 

Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίζει την επιτακτική ανάγκη για την Ελλάδα μιας ανατροπής που θα βγάλει τη χώρα από τη μνημονιακή κηδεμονία και θα μπορέσει να ασκήσει μια ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, με μια διαφορετική αντιμετώπιση της Τουρκίας, που θα βασίζεται στην ισοτιμία και τον πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου.

"Είναι καιρός η χώρα μας να εγκαταλείψει τα σύνδρομα φοβίας έναντι της Τουρκίας και την αίσθηση ομηρίας απέναντι στην αναθεωρητική στρατηγική της, τα οποία διακατέχουν το ελληνικό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο και τα οποία συχνά διανθίζονται από μέρους του με βλαπτικούς λεκτικούς λεονταρισμούς και επιζήμιες σπασμωδικές ενέργειες" σημειώνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Μάλιστα, στη δήλωσή του, ο γραμματέας της ΛΑΕ επιτίθεται σε κατεστημένες δυνάμεις, οι οποίες, όπως υπογραμμίζει ο κ. Λαφαζάνης, χρησιμοποιούν διαχρονικά και κατά κόρον την τουρκική απειλή για να εκβιάζουν τον ελληνικό λαό στην υποταγή και την δουλοπρέπεια.

Συνέχεια στην πηγή…

Οι «Ηθικοί Κώδικες» δύο εικαστικών στον χώρο τέχνης Μελάνυθρος

Περισσότερα στην πηγή.



Τα πορτρέτακαι οι ολόσωμες απεικονίσεις των δύο καλλιτέχνιδων  είναι εμπνευσμένα από ανθρώπους που έζησαν ή ζουν τη ζωή τους σύμφωνα με κώδικες ηθικής. Άνθρωποι που δεν αρκούνται να αυτοπεριοριστούν στην προσωπική τους ζωή και ευτυχία, δίνουν κάτι από τον εαυτό τους στουςάλλους, σε μία εποχή όπου η ορατότητα και η αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη.

Info  Εγκαίνια: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017, στις19:00
Διάρκεια: 21 Απριλίου -6 Μαΐου.
Ώρες Λειτουργίας: Τρι – Παρ 17:30 – 21:00 | Σαβ 11:00 – 14:30

  
Μελάνυθρος | Χώρος Τέχνης  Ζάππα 4, 11635 Καλλιμάρμαρο
Tηλ.: 2103636904

Το Citroen C3 γίνεται SUV

Σύνδεση στην πηγή...

 

Μέχρι τα τέλη του έτους το γαλλικό μικρό μοντέλο θα αποκτήσει και SUV έκδοση, η οποία θα βασιστεί στο πρωτότυπο «C-Aircross» που είδαμε στην έκθεση της Γενεύης.

 

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

 

Οι Γάλλοι φαίνεται ότι επιβεβαίωσαν την παραγωγή της SUV έκδοσης του C3, την οποία είχαν ουσιαστικά προαναγγείλει με το C-Aircross που είδαμε στη Γενεύη. Το μοντέλο θα ονομαστεί C3 Αircross και θα φέρει πολλά κοινά στοιχεία με το πρωτότυπο μοντέλο (στην γκάμα πλέον δεν θα υπάρχει το πολυμορφικό Picasso).

 

Συνέχεια στην πηγή….

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Δοκιμάζουμε το Audi Q5 2.0 TDI 190 PS quattro S Tronic

Σύνδεση στην πηγή...

 

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΤΕΚΗΣ, ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΣ

 

Ακολουθώντας τα νέα πρότυπα της Audi, όπως εκείνη επανατοποθετείται στον όμιλο VW η δεύτερη γενιά το Q5 είναι εδώ, προκειμένου να θέσει τα δικά της στάνταρ στην κατηγορία των πολυτελών SUV.

 

Και μπορεί η σιλουέτα του γερμανικού αυτοκινήτου να μην έχει αλλάξει δραματικά, εντούτοις η Audi έχει προχωρήσει σε δομικές αλλαγές προκειμένου το νέο Q5 να αποτελέσει έναν αξιόμαχο αντίπαλο απέναντι στη Mercedes-Benz GLC, την BMW X3 και το επερχόμενο Volvo XC60. Η πλατφόρμα MLB Εvo είναι κατ' αρχάς ένα... asset στο νέο Q5, καθώς συνεισφέρει στη μείωση του βάρους (90 kg κατά μ.ό.) και στη δημιουργία ενός εξαιρετικά στιβαρού πλαισίου που μπορεί να «υποδεχθεί» μεγάλες μονάδες ισχύος. Να θυμίσουμε εδώ πως πρόκειται για ακριβώς το ίδιο πλαίσιο που εδράζεται η Porsche Macan αλλά και το μεγαλύτερο Q7!Αισθητικά το αμάξωμα είναι επιλεκτικά διαφοροποιημένο στη σχεδίαση, προκειμένου να δείχνει πιο εντυπωσιακό και να φέρνει περισσότερο σε ένα δυναμικό SUV.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Vision E Concept: η Skoda στην πρίζα!

Σύνδεση στην πηγή...

 

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα αποκαλυπτικά σκίτσα του ηλεκτρικού πρωτότυπου της Skoda που θα παρουσιαστεί επίσημα σε τρεις ημέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σανγκάης.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑΡΙΑ

Έτοιμο είναι πλέον το στιλάτο crossover της Skoda με τις αιχμηρές γραμμές, τις τεράστιες ζάντες αλουμινίου, την πανοραμική γυάλινη οροφή και τις καλαίσθητες μονάδες φωτισμού LED. Στο εσωτερικό υπάρχουν τέσσερα ατομικά καθίσματα για τους επιβάτες οι οποίοι διαθέτουν επιπλέον το δικό τους ξεχωριστό σύστημα infotainment καθώς και phone box με ασύρματο φορτιστή στις τέσσερις πόρτες.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

© MichaelidesPost.Com®