Η Google αποσύρει το αυτόνομο αυτοκινητάκι της

Το άρθρο στην πηγή...

 

Σκοπός εξετελέσθη! Το αυτόνομο πρωτότυπο μικρό αυτοκίνητο της Google που έκανε φωτογραφικά τον γύρο του κόσμου και το οποίο έμοιαζε με ένα κομμάτι από καουτσούκ, έφτασε αισίως στο τέλος του. Η εταιρία το αποσύρει και στρέφει το ενδιαφέρον της αλλού…

 

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

 

O μηχανικός Jaime Waydo και ο επικεφαλής βιομηχανικός σχεδιαστής YooJung Ahn επιβεβαίωσαν ότι η εταιρεία αποσύρει το αυτόνομα κινούμενο μοντέλο – γνωστό ως Firefly – για να επικεντρωθεί στο στόλο των Chrysler Pacifica. Ο Waymo λέει ότι η κίνηση θα επιτρέψει στην εταιρεία να φέρει πλήρως αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης σε περισσότερους πολίτες ταχύτερα. Η εταιρεία επισήμανε επίσης ότι τα minivans είναι εξοπλισμένα με σύγχρονους αισθητήρες και τεχνολογία που τους επιτρέπουν να ανιχνεύουν καλύτερα. Τα minivans είναι επίσης πιο άνετα από το Firefly και δεν περιορίζονται σε ταξίδια με ταχύτητα 40 km/h.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Μετά τα "μπουρίνια" ...συμφωνία: "Νίκη" βλέπει η Κυβέρνηση και περνά στην αντεπίθεση

Το άρθρο στην πηγή...

 

Από το "είμαστε πολύ μακριά από λύση" η Κυβέρνηση βρέθηκε σε λιγότερο από εικοσιτέσσερις ώρες να παιανίζει την επιτυχή κατάληξη του Eurogroup με τον Πρωθυπουργό να μιλά για συμφωνία που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του ελληνικού λαού.

 

Το deal στο Eurogroup έκλεισε με την Ελλάδα να παίρνει δόση 8,5 δις ευρώ ( σε δόσεις- με το 1.6 δισ να συνδέεται με την υλοποίηση των προαπαιτουμένων κατά πώς ανακοίνωσε ο Κλαους Ρέγκλινγκ), το ΔΝΤ να δηλώνει καταρχήν "ναι" σε συμμετοχή στο πρόγραμμα με χρηματοδότηση ( αργότερα ) ύψους έως 2 δισ δολαρίων, την ενσωμάτωση της γαλλικής πρότασης περί σύνδεσης χρέους- ανάπτυξης, πρωτογενή πλεονάσματα περίπου 2% του ΑΕΠ μετά το 2022, μεγαλύτερη "σαφήνεια" για την ελάφρυνση του χρέους και πρόθεση στήριξης από τους Θεσμούς για την έξοδό της χώρας στις αγορές, μετά το τέλος του προγράμματος.

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

 

© MichaelidesPost.Com®