«La La Land» τραγουδούν και το BAFTA! 11 υποψηφιότητες για την ταινία του Σαζέλ

Σύνδεση με την πηγή....



Μετά την επέλαση στις Χρυσές Σφαίρες, το 'La La Land' συνεχίζει τον χορό του στις υποψηφιότητες των BAFTA.

Το 'La La Land', ο τρυφερός ύμνος του Ντάμιεν Σαζέλ στο κλασικό Χόλιγουντ των μιούζικαλ, μετά τη νίκη ρεκόρ στις πρόσφατες Χρυσές Σφαίρες, συνεχίζει να ηγείται της προ-οσκαρικής κούρσας, αυτή τη φορά συγκεντρώνοντας 11 υποψηφιότητες στα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, γνωστά και ως BAFTA.

Από κοντά, δυο αναπάντεχες (και ευχάριστες) εκπλήξεις, το δράμα επιστημονικής φαντασίας 'Άφιξη' του Ντενί Βιλνέβ και το θρίλερ μυστηρίου του Τομ Φορντ 'Νυκτόβια Πλάσματα' με 9 υποψηφιότητες, ενώ το 'Η Πόλη Δίπλα στη Θάλασσα' του Κένεθ Λόνεργκαν, με τον Κέισι Άφλεκ να σαρώνει σχεδόν κάθε βραβείο ερμηνείας, ακολουθεί με 6.

Το βραβευμένο με Χυσό Φοίνικα πολιτικό δράμα του Κεν Λόουτς συγκέντρωσε 5 υποψηφιότητες και ηγείται των βρετανικών παραγωγών, τον ίδιο αριθμό με το πρίκουελ του Χάρι Πότερ 'Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται', το 'Αντιρρησίας Συνείδησης' του Μελ Γκίμπσον και το ευαίσθητο 'Lion'. Η φεστιβαλική έκπληξη της φετινής χρονιάς 'Moonlight' του Μπάρι Τζένκινς συγκέντρωσε μόλις 4, όπως και το 'Φάλτσο Σοπράνο' του Στίβεν Φρίαρς.

 

Περισσότερα….