Το one and only gadget που θα χρειαστείς μέσα στο 2017

Σύνδεση στην πηγή...


To Xbox One διάγει τις καλύτερες μέρες του στον πλανήτη των videogames κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Η κυκλοφορία του αναβαθμισμένου Xbox One S τον Αύγουστο, έδωσε την απαραίτητη ώθηση, με την κοινότητα των gamers να εκτιμά και να εμπιστεύεται τη νέα κονσόλα της Microsoft. Οι αριθμοί, που λένε πάντα την αλήθεια, αναφέρουν την κατάκτηση της πρωτιάς τους τελευταίους μήνες σε αγορές όπως αυτές των ΗΠΑ, Αυστραλίας και Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία.

Σαφώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα είναι η πορεία του Xbox One και στη δύσκολη αγορά της Ελλάδας, καταγράφοντας τα υψηλότερα μερίδια από την πρώτη μέρα λανσαρίσματος έως σήμερα. Είπαμε, η τύχη δεν έχει βάλει το χεράκι της εδώ ή, εναλλακτικά, ευνοεί τους δυνατούς. Και το Xbox One S είναι μια ισχυρή κονσόλα.

S stands for Super?

Για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας, οι άντρες τουλάχιστον, η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο και το Xbox One S ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Κομψό, ντελικάτο, 40% μικρότερο από το original Xbox One, με ενσωματωμένο τροφοδοτικό εντός της κονσόλας γιατί σε κανέναν δεν αρέσουν τα «τούβλα» στο σαλόνι του.

 

Περισσότερα …