Οpel Grandland X: η οικογένεια μεγαλώνει

Περισσότερα στην πηγή...


Το τρίτο, και τελευταίο για την ώρα, μέλος της οικογένειας Χ παρουσίασε η Opel/Vauxhall στην Αγγλία. Η επίσημη πρεμιέρα του θα γίνει το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.

 

KEIMENO: ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑΡΙΑ

 

Σπορ σχεδιασμός, εκτός δρόμου παρουσιαστικό, θέσεις για πέντε επιβάτες, γενναιόδωροι χώροι για αποσκευές, άψογη περιφερειακή ορατότητα και μια σειρά από συστήματα τελευταίας τεχνολογίας είναι τα χαρακτηριστικά του νέου μεγάλου crossover (4.48 μέτρα μήκος) που θα παρουσιάσει και επίσημα η Opel τον Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

 

Το Grandland X προσφέρει μια σειρά από υπερσύγχρονα βοηθήματα για την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών όπως το Adaptive Cruise Control με λειτουργία ανίχνευσης πεζών και αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης, το Αdvanced Park Assist, τα AGR εργονομικά εμπρός καθίσματα, το θερμαινόμενο τιμόνι, τα θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα και την έξυπνη πίσω πόρτα που ανοίγει με μια κίνηση του ποδιού.

 

Επιπλέον όλοι οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν εξαιρετική συνδεσιμότητα χάρη στην τελευταία γενιά των συστημάτων IntelliLink και την προσωπική συνδεσιμότητα. Όσο για τις βοηθητικές υπηρεσίες που παρέχει το OnStar αυτές συνεχίζονται, βελτιώνονται και ανανεώνονται διαρκώς (π.χ. κρατήσεις ξενοδοχείων ή αναζήτηση θέσης στάθμευσης).

Συνέχεια εδώ….