Beyoncé, Rihanna, Drake οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των Grammys 2017


Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Βρετανός κωμικός  James Corben  . Οι διοργανωτές της εκδήλωσης επιβεβαίωσαν, παράλληλα, ότι οι Metallica, ο John Legend και οι αστέρες της κάντρι Carrie Underwood και Keith Urban θα ερμηνεύσουν τραγούδια τους στην τελετή.
 Στα φετινά Grammys, ο Keith Urban έχει προταθεί για δύο βραβεία, ενώ οι Metallica και η Underwood από ένα. Πρωταγωνιστές της βραδιάς όμως αναμένεται να είναι η Beyoncé (με εννέα υποψηφιότητες), η Rihanna και ο Drake με οχτώ υποψηφιότητες ο καθένας. Ο Chance the Rapper έχει προταθεί για επτά βραβεία, ενώ η  Adele  για πέντε.
 beyonce Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο  Frank Ocean  δεν μπορεί να συμμετάσχει στηφετινή διοργάνωση λόγω καθυστέρησης και «γραφειοκρατικού» κωλύματος, ενώ έκπληξη προκαλούν οι σχετικά λίγες υποψηφιότητες του Kanye West, καθώς και το γεγονός ότι το  «Blackstar»  του David Bowie δεν προτάθηκε για δίσκος της χρονιάς. Επίσης, φέτος θα τιμηθούν με το Grammy Special Merit Award, οι Velvet Underground, η Nina Simone και ο Sly Stone.