Ο αγγελιαφόρος Tom Hanks και η άνοδος της εφημερίδας

Περισσότερα άρθρα στην πηγή...


Στα επόμενα σχέδια του  Tom Hanks  είναι να επιστρέψει στην  άγρια Δύση  και την εποχή πριν την ευρεία διάδοση των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Όχι, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να ζήσει σαν ερημίτης, αλλά, όπως αποκαλύπτει το Deadline, βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία  «News Of The World»  , η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της  Paulette Jiles  που εκδόθηκε το 2016.

 

Το έργο διαδραματίζεται στην αμερικάνικη Δύση του 1870, με κεντρικό ήρωα τον Jefferson Kyle Kidd, ο οποίος ταξιδεύει από πόλη σε πόλη και ενημερώνει τους κατοίκους για την επικαιρότητα και τι συμβαίνει στον κόσμο. Κατά τηδιάρκεια ενός ταξιδιού – όπου ενημερώνει τον κόσμο για την 15η τροποποίηση του συντάγματος που έδινε εκλογικά δικαιώματα σε όλους τους άνδρες στηχώρα – ο ήρωας αναλαμβάνει να συνοδέψει ένα δεκάχρονο κορίτσι στους συγγενείς της και το οποίο είχε απαχθεί από μια φυλή Ινδιάνων τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Το πρόβλημα όμως είναι πως το κορίτσι δεν θέλει να «σωθεί» και να ζήσει με τους συγγενείς του. Από την πλευρά του, ο Kidd αρχίζει να συνειδητοποιεί πως με τηγοργή διάδοση των εφημερίδων, σύντομα θα αποτελέσει  κομμάτι του παρελθόντος  .

 

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο από την  Fox 2000  που χρηματοδοτεί την ταινία. Αυτόν τον καιρό ο Hanks δουλεύει πάνω στο  «Toy Story 4»  , το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019, ενώ παράλληλα κάνει προετοιμασίες για τον ρόλο του στη  νέα ταινία του Steven Spielberg  για την ελευθερία του Τύπου.