Τι μπορείς να κάνεις αν σου πέσει το κινητό στο νερό

Σύνδεση στην πηγή...


Του έχεις φορέσει θήκη, του αλλάζεις μεμβράνη κάθε μήνα και κάθε εβδομάδα το 'γδύνεις' για να το καθαρίσεις μ' ένα βρεγμένο βαμβάκι. Παρόλα αυτά, έρχεται η αποφράδα στιγμή που το μέχρι πρότινος καλομαθημένο κινητό (iPhone η Android) σου, κάνει βουτιά στο νερό. Δεν έχει σημασία αν το νερό βρίσκεται μέσα σε κουβά, νιπτήρα ή λεκάνη τουαλέτας. Το νερό είναι παντού νερό και το κινητό, δεν ξέρει κολύμπι.

Του έχεις φορέσει θήκη, του αλλάζεις μεμβράνη κάθε μήνα και κάθε εβδομάδα το 'γδύνεις' για να το καθαρίσεις μ' ένα βρεγμένο βαμβάκι. Παρόλα αυτά, έρχεται η αποφράδα στιγμή που το μέχρι πρότινος καλομαθημένο κινητό (iPhone ή Android) σου, κάνει βουτιά στο νερό. Δεν έχει σημασία αν το νερό βρίσκεται μέσα σε κουβά, νιπτήρα ή λεκάνη τουαλέτας. Το νερό είναι παντού νερό και το κινητό, δεν ξέρει κολύμπι.

'Θα δουλέψει ξανά; Κι αν ακόμα πάει στα θυμαράκια θα μπορέσεις τουλάχιστον να σώσεις τα δεδομένα σου;' Είναι οι εύλογες απορίες που θα σου έρθουν στο μυαλό μετά τα 'καντήλια' που θα ρίξεις για την κακή σου τύχη. Για αρχή, βγαλ' το από το νερό και πάρε μια βαθιά ανάσα. Στη συνέχεια, διάβασε τι μπορείς να κάνεις για να φέρεις την κατάσταση υπό έλεγχο.

Συνέχεια στην πηγή…