Σάλος με τις αλλαγές στο Πόρισμα

Σύνδεση στην πηγή...



Λέξη-λέξη χτενίζουν το κείμενο του Πορίσματος τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής μετά τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της Δημήτρη Καμμένου των ΑΝΕΛ ότι 'ένα αόρατο χέρι ' πρόσθεσε στοιχεία που δεν υπήρχαν πριν.

Όπως λέει στο Capital.gr ο Ανδρέας Λοβέρδος από την Δημοκρατική Συμπαράταξη υπήρξε εμπαιγμός των μελών της αφού έως την τελευταία στιγμή υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι οι αλλαγές είναι μόνο 'στο συντακτικό και ορισμένες διατυπώσεις, αλλά τίποτε το σημαντικό '. Αυτή την εικόνα μάλιστα έδιναν χθες, όπως φαίνεται και από τα επίσημα πρακτικά της συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής, αλλά και στην έναρξη της τελευταίας συνεδρίασης της το βράδυ της Δευτέρας.

Τις ίδιες διαβεβαιώσεις έδιναν σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αντ. Μπαλωμενάκης όσο και ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπ. Λάππας πριν ξεκινήσει τόσο η χθεσινή συνεδρίαση όσο και της περασμένης Παρασκευής, όταν για πρώτη φορά ανακοινώθηκε από ότι το Πόρισμα της πλειοψηφίας θα είχε ορισμένες αλλαγές.

Οι διαβεβαιώσεις αυτές φαίνεται πως λειτούργησαν καθησυχαστικά ως προς τα μέλη της Εξεταστικής καθώς, όπως παραδέχονται, 'δεν κάθισαν να χτενίσουν λέξη λέξη το κείμενο που τους παραδόθηκε την περασμένη Παρασκευή '.

Σημειώνεται ότι από την συνεδρίαση της Παρασκευής, όπως και χθες, απουσίαζε ο Δημήτρης Καμμένος, ενώ χθες απουσίαζαν ακόμα έμπειρα στελέχη της όπως ο κ. Μ. Βορίδης από τη Νέα Δημοκρατία και ο Γ. Μαυρωτάς από το Ποτάμι.

Συνέχεια στην πηγή…